Spring navigation over

Nyt fra beboerredaktion , Juni 2019

Se billederne: Dans, dunk og mål på Vollsmoses asfalt

01. juli 2019 Mandag den 24. juni satte Game traditionen tro gang i fede aktiviteter på p-pladsen ved Vollsmose Torv. Vollsmose Avisens borgerfotograf Jørgen Gregersen var med.

Politiet efterlyser flugtbilist

27. juni 2019 En cyklist blev onsdag eftermiddag ramt af en bil i en rundkørsel ved Birkeparken, ifølge Fyens.dk. Nu efterlyser politiet oplysninger om påkørslen og bilen.

Politisk uenighed om letbanens etape 2

25. juni 2019 Venstre vil sætte letbanens anden etape i bero og i stedet bruge de opsparede midler på enten nybyggeri eller renovering af Odenses daginstitutioner og skoler. Socialdemokratiet afviser tanken og mener fortsat, der er brug for kollektiv transport i en tid, hvor biltrafikken i Odense vokser med 1000 biler om året.

Scenen skifter i kulturhuset

25. juni 2019 De populære forestillinger for småbørn rykker til Vollsmose, når Nørregaards Teater i september tager hul på deres første sæson i bydelen. Den 1. juli overtager teateret nøglerne til kulturhuset i Vollsmose, som skal rumme deres nye scene.

85-årig fra Ældrecenter Øst fundet i god behold

24. juni 2019 En 85-årig dement mand gik i weekenden fra Ældrecenter Øst, men er fundet i god behold, ifølge Fyns Politi.

9’erne går efter skarpe unge

24. juni 2019 B1909 satser nu benhårdt på at rekruttere ungdomsspillere. Lokkemaden er kvalificeret træning, gode faciliteter og et skarpt fokus på den enkelte spillers udvikling.

Et stykke med sommer

21. juni 2019 Nye kartofler, asparges og radiser. Det er smagen af den danske sommer. I den anledning serverer borgerjournalist og madentusiast Rene Agergaard denne asparges- og kartoffelmad.

Hvad er sandt eller falsk om nedrivninger i Vollsmose?

20. juni 2019 Er det rigtigt, at nedrivningerne går i gang i 2020? Og er det dem med anden etnisk baggrund, der skal flytte ud? Vollsmose Avisen har afprøvet nogle af de udsagn, der for tiden går igen blandt beboere.

Elena maler livets store spørgsmål

20. juni 2019 Borgerjournalist Elena Mirela Stefan har gået på malerskolen i Vollsmose Kirke. - Jeg har lært mig selv at kende på en ny måde, skriver hun her om sit forløb med oliefarver, lærreder og eksistentielle spørgsmål.

Sommerteater for børn kommer til Vollsmose

19. juni 2019 I juli kommer tre forskellige teaterforestillinger for børn til Vollsmose. Det sker i forbindelse med et nyt kulturtilbud for de yngste i fire forskellige Odense-forstæder.

Morgenbord markerede jubilæum

18. juni 2019 Organisationen BL - Danmarks Almene Boliger fejrer i år sit 100-års jubilæum. Det markerede beboere fra Tjørnehaven og Slåenhaven med fælles morgenbord.

Se billederne: Vollsmose fejrede eid

07. juni 2019 Borgerfotograferne Flemming Falkenberg og Duaa Abbed har været en tur i tivoli i forbindelse med eid.

Sådan stemte Vollsmose til folketingsvalget

06. juni 2019 Radikale Venstre blev det største parti blandt vælgerne på Camp U i Vollsmose ved gårsdagens folketingsvalg. Liberal Alliance fik færrest stemmer.

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her