Spring navigation over

Nyt fra beboerredaktion , April 2020

Maskerede unge kastede sten mod politiet

28. april 2020 En sag om en gruppe maskerede unge, der tændte bål og kastede sten mod politiet i Bøgeparken, bliver nu efterforsket yderligere, ifølge TV 2/Fyn.

Bydelssøstre stiller op for at forebygge smittespredning under ramadan

24. april 2020 Vollmoses bydelssøstre har lavet videoer om, hvordan man mindsker risikoen for spredning af coronavirus under ramadan.

Politiet slog til mod trafiksyndere

23. april 2020 16 personer blev sigtet for forskellige forseelser, da Fyns Politi i går foretog en færdselsindsats i Vollsmose.

Litteraturpatruljen anbefaler: Den fortabte helt

23. april 2020 'Den fortabte helt' er en spændende fantasy-bog om venskaber.

Hobbyforretning vil glæde de ældre med garn

22. april 2020 For at holde liv i butikken og samtidig gøre noget for de ældre på Ældrecenter Øst har HrHobby i Vollsmose Torv sat et nyt koncept i søen: Køb tre nøgler garn, der bliver doneret til de ældre.

Bydelssøster bryder tabu om omskæring

22. april 2020 Ingen piger eller kvinder skal opleve omskæring, for det bringer kun smerte. Sådan lyder budskabet fra Birkeparkens bydelssøster Hodan Osman, der flere gange i år har stillet sig på en scene og fortalt denne historie.

’Jeg er skoleleder med hud og hår og hele tiden’

22. april 2020 Anna Vadgaard har været skoleleder på H.C. Andersen Skolen, før bygningen i Tjørnehaven stod færdig, og børnene flyttede ind. Nu takker hun af efter 20 år, hvor hun har arbejdet med at sende Vollsmoses børn ud i samfundet med selvtillid og en tro på sig selv.

Til kamp mod råger i Fyrreparken

21. april 2020 Hundredvis af råger holder til i træerne i Fyrreparken og generer beboerne i området med deres skrig. Fyrreparkens boligorganisation, FAB, har netop fået tilladelse fra Naturstyrelsen til at regulere bestanden af de upopulære fugle.

Portrætter skal pryde kommunens vægge

21. april 2020 Et kunstværk med portrætter af beboere skal udsmykke lokalerne i V20 - den tidligere Humlehaveskole - som for nylig er blevet totalrenoveret.

Se billederne: Det spirer i Mosen

20. april 2020 Borgerfotograferne Jørgen Gregersen og William Thorup Hansen har dokumenteret det spirende forår i Vollsmose.

Benløse fugle

20. april 2020 Ekstra tid derhjemme har fået borgerjournalist og madentusiast Rene Agergaard til at kaste sig over en gammel klassiker: Benløse fugle.

De mindste er tilbage i skoler og børnehuse

17. april 2020 Børnehusene og delvist skolerne i Vollsmose er genåbnet. Den forsigtige tilbagevenden foregår med masser af håndvask og udendørs leg og undervisning. Bekymrede forældre opfordres til at kontakte pædagoger og lærere.

Vollsmoses mindste kan starte i skole igen

14. april 2020 Fra i morgen - onsdag den 15. april - åbner dørene for de yngste skoleelever i Vollsmose. Alle anbefalinger fra Sundhedsmyndighederne bliver fulgt, så genåbningen sker forsvarligt, forsikrer Odense Kommune.

Stjålet motocrosser fundet i Vollsmose

14. april 2020 En stjålen motocrosser fra Rågelund Efterskole er dukket op i Vollsmose og en person sigtet i sagen. Det skriver Fyens.dk.

Ny hjemmeside vil oplyse indvandrere og flygtninge om coronavirus

06. april 2020 Dansk Flygtningehjælp vil sikre, at flygtninge og indvandrere får korrekt og nødvendig information om Covid-19. Derfor har de oprettet hjemmesiden www.coronadenmark.dk  med oversættelser af myndighedernes anbefalinger og centrale meddelelser.

Pædagoger og frivillige er på gaden i Vollsmose

03. april 2020 I løbet af påskeferien vil pædagoger, SPP og boligsociale medarbejdere være til stede udendørs i Vollsmose. Pædagogerne vil blandt andet møde børn og forældre og give inspiration til aktiviteter.

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her