Spring navigation over

Nyt fra beboerredaktion , November 2022

Opskrifter til at undgå madspild

05. december 2022 Madspild er et stort problem. I Danmark bliver der spildt over 500.000 tons mad. Det koster også mange penge - ca. 8.4 milliarder. Det drejer sig både om madspild i produktion, salgsled og ved slutforbrugeren, så det er store mængder.

Spande bliver til potter

05. december 2022 Avisens udsendte har besøgt Ghania Aldrkhabani, som er passioneret omkring at sortere sit affald. Hun er medlem af foreningen Infokvinderne, som hjælper med at informere beboere om gode råd til at passe på miljøet.

Jette fra Korsløkken er ambassadør for miljøet

05. december 2022 Miljøambassadører hjælper andre beboere med affaldssortering, gode råd om brug af el, vand, varme, godt indeklima og rengøring uden kemikalier. Det giver positiv effekt for egen økonomi og miljøet. En af ambassadørerne er Jette Bogaard, som blandt andet strikker sutsko og ankeldisser for at holde på varmen.

Affaldssortering kan aflæses i huslejen

05. december 2022 Driften i boligorganisationerne i Civica og FAB har store udfordringer med at få folk til at sortere affaldet korrekt. Der er god grund til at tage affaldsudfordringen alvorligt, for hvis alle bliver bedre til at sortere, vil det afspejle sig i huslejen.

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her