Spring navigation over

Nyt fra beboerredaktion , Februar 2021

Liv fra arkivet: De brune bodegaer forsvandt, men Café Mosen står stadig

26. februar 2021 Engang vrimlede det med værtshuse i Vollsmose, som var samlingssteder for både beboere og udefrakommende. I dag er Café Mosen den sidste bastion, hvor man kan få en håndbajer og et slag terninger på traditionel værtshus-maner.

Frivillige skal hjælpe kvinder i arbejde

25. februar 2021 Et mentor-program i Vollsmose matcher kvinder med frivillige mentorer. De skal hjælpe kvinderne med at få foden ind på arbejdsmarkedet eller komme i uddannelse.

”Vi har store hjerter og plads til alle”

24. februar 2021 Sarwa Sharif og Amal Sadiiq Carab Afeey fra Bøgeparken har startet Vollsmose Beboercafé for at tilbyde et fællesskab for de kvinder og børn, der føler sig isolerede og ensomme på grund af corona. Her skal gåture, fysisk træning og tegning gøre godt for krop og sjæl.

Vejen til den rigtige uddannelse kan have mange skridt

24. februar 2021 Fristen for at beslutte, hvad der skal ske efter sommerferien, nærmer sig hastigt for unge, der skal søge ind på en ungdomsuddannelse. Men vejen til at træffe det rigtige uddannelsesvalg behøver ikke at være snorlige.

SAHAN kæmper stadig for de unge

24. februar 2021 Foreningen SAHAN er årets modtager af Finn Nørgaard-prisen og et legat på 50.000 kroner, der forhåbentligt kan kickstarte foreningens nyeste projekt for unge i fængsel.

Udfordrede foreninger længes efter at åbne

24. februar 2021 Indendørs idræt skal holde lukket, og udendørs må højst fem personer træne sammen. Coronarestriktionerne betyder, at idræts-foreningerne i Vollsmose mister medlemmer. Der er dog råd og vejledning at hente fra Get2Sport.

Kviktest-sted åbner i Vollsmose

23. februar 2021 Smitten stiger i øjeblikket i Odense, og et stort antal smittede bor i Vollsmose. Derfor åbner et kvikteststed fra i dag på den gamle Humlehaveskole i Vollsmose.

Politiet søger vidner efter brand i bålhytte på H.C. Andersen Skolen

12. februar 2021 Torsdag aften rykkede brandvæsen og politi ud til en brand i en bålhytte på H.C. Andersen Skolen. Politiet opfordrer alle, der har set noget mistænkeligt omkring skolen, om at henvende sig på telefon 114.

Frosne søer lokker, men er livsfarlige at gå ud på

11. februar 2021 Der er blevet spottet børn på de tilfrosne søer i Vollsmose, selvom isen ikke er sikker at gå ud på. Det kan være livsfarligt at gå på isen, hvis der ikke er sat skilte op, der viser, at isen er sikker.

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her