Spring navigation over

Nyt fra beboerredaktion , April 2021

Beboere bekæmper madspild

28. april 2021 Et landsdækkende initiativ, der uddeler overskudsmad fra butikker til beboere, har fået en lokal pop-up afdeling i Vollsmose. Aysel Hagi fra Slåenhaven fortæller om arbejdet med at uddele mad til højtider.

Ny klinik skal forbedre seksuel sundhed

28. april 2021 Hver mandag kan beboere i Vollsmose få gratis prævention og anonym rådgivning om krop, køn, familieplanlægning og sex i Sundhedshus Nord. Her er en ny klinik for seksuel sundhed netop åbnet.

Skoletandpleje vil bekæmpe huller i mælketænder

28. april 2021 Børn i Vollsmose har flere huller i tænderne end resten af Odenses børn. Derfor sætter skoletandplejen i bydelen nu ind for at motivere og hjælpe endnu flere forældre til at få børstet de smås bisser.

Forestilling om Aladdin er under opsejling

28. april 2021 En række kreative personer er gået sammen om at stable en musikteater-forestilling på benene i Vollsmose. Forestillingen er inspireret af eventyret om Aladdin og skal have Vollsmoses unge på scenen.

Første årgang på Odinskolen er startet

27. april 2021 Knap 70 børn er efter en lang forsinkelse på grund af corona nu startet i forårs-SFO’en på Vollsmoses nye skole: Odinskolen. Vollsmose Avisen besøgte de kommende 0. klasser, der bliver den nye skoles første årgang.

Fyns Politi sigter yderligere to mænd for drab på uskyldig mand i Egeparken

22. april 2021 I sidste uge sigtede Fyns Politi yderligere to personer for drabet på Abdinur Mohamed Ismail i Egeparken sidste sommer. Samtidig efterspørger politiet hjælp til at identificere stemmerne på en lydfil fra aftenen, hvor drabet skete.

Politiet indfører visitationszone i Vollsmose og Korsløkken

21. april 2021 Frem til den 4. maj har politiet udvidet rettigheder til at visitere personer og køretøjer i Vollsmose og dele af Korsløkken. Visitationszonen er indført på baggrund af en række voldelige episoder den seneste tid. Det oplyser Fyns Politi i en pressemeddelelse.

Politiet efterforsker skyderi i Egeparken

15. april 2021 Fyns Politi er til stede i Egeparken for at efterforske en anmeldelse om et skyderi. Det oplyser Fyns Politi i dag i en pressemeddelelse.

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her