Spring navigation over

Nyt fra beboerredaktion , April 2022

Abdi vil skabe positive fællesskaber for mænd

26. april 2022 BoligSocialt Hus har fået et nyt ansigt i medarbejderstaben. Abdirashid Abukar Abdi skal stå for aktiviteten ”Bydelsløftere for mænd”, hvor mænd fra Vollsmose, Korsløkken, Rising og Ejerslykke bliver uddannet i at skabe og tage del i positive fællesskaber.

Forening vil bestøve børnehjerner med viden om bier

26. april 2022 Vollsmose Biavlerforening har planer om at bygge Biernes Hus, hvor børn og unge skal kunne komme og lære om biernes fascinerende verden.

Dagbog fra Berlin

26. april 2022 Vi har været i Berlin de seneste fire dage, og det var fantastisk! Vi elskede alt ved det. Vi fik lov til at se mange seværdigheder rundt omkring i Berlin, og så havde vi taget rigtig mange billeder af alt.

Nedlagt skole i Vollsmose står klar til at huse ukrainske flygtninge

21. april 2022 H.C. Andersen Skolen i Tjørnehaven kan blive brugt til at nødhuse ukrainere, der er flygtet efter den russiske invasion af Ukraine. Der kan blive plads til 450 sovepladser på den nedlagte skole, men det endnu uvist, om skolen bliver taget i brug, oplyser Odense Kommune.

Vollsmoses forandringer skal dokumenteres til eftertiden – og du kan hjælpe til!

08. april 2022 Vollsmose er i rivende forandring: En ny bygade langs Risingsvej er allerede indviet; Fyrreparken er blevet renoveret; og nu begynder de første nedrivninger af boligblokke i Bøgeparken.

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her