Spring navigation over

Nyt fra beboerredaktion , Juli 2019

Dabke-elever øver tramp og takter i Bøgeparken

01. august 2019 I omkring 23 år har arabisk musik fyldt Det Palæstinensiske Hus i Bøgeparken med mennesker i forskellige aldre og den palæstinensiske folkedans dabke. Borgerjournalist Farah Ayman Ahmad var med til træning en søndag i juni.

Vollsmoses medier holder sommerferie

05. juli 2019 Redaktionen på Vollsmoses medier holder sommerferie. Vi er tilbage igen den 1. august med nyheder og gode historier fra Vollsmose. Den første avis lander i postkasserne den 15. og 16. august.

Ibrahim vil være minoriteternes stemme

04. juli 2019 Elevrådsformand, debattør og engageret frivillig. 18-årige Ibrahim El-Hassan fra Birkeparken vil vise Vollsmoses positive sider og være en stemme for unge med minoritetsbaggrund.

Respect vil gøre bydelen mere bæredygtig

04. juli 2019 Foreningen Respect, der står bag byhaven ved Vollsmose Torv, er i fuld sving med at bygge deres nye lokale op i centeret. Her skal der i fremtiden være en fusion af café og drivhus.

Vær kreativ i sommerferien

03. juli 2019 Har du lyst til at klippe-klistre i sommerferien? Så har borgerjournalist og krea-entusiast Heidi Agergaard fundet to kreative aktiviteter til ferien.

Klumme: Naboskab med mening

02. juli 2019 Mellem betonblokkene i Vollsmose findes der en særlig naboskabsfølelse. De sidste 24 timer af Ayan Yasins hverdag i Lærkeparken tegner et billede af et særligt fællesskab.

Jordbærsalat

02. juli 2019 Brug sæsonens lækre jordbær i denne velsmagende sommersalat.

Hvad ville der være sket, hvis der var blevet stemt nej til udviklingsplanen?

01. juli 2019 Odense Kommune og boligorganisationerne Civica og FAB stemte i maj for en fælles udviklingsplan, der betyder, at omkring 1.000 boliger i Vollsmose skal rives ned. Men hvad ville der være sket, hvis boligorganisationerne havde stemt nej?

Fængslet for fund af narko i Vollsmose

27. juni 2019 To brødre er varetægtsfængslet efter, at politiet onsdag fandt heroin og kokain i deres fælles lejlighed i Vollsmose. Det skriver Fyens.dk.

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her