Spring navigation over

Mindre avis og mere podcast

Aviser

I december 2022 blev det meldt ud, at der ikke længere ville være midler til at finansiere Vollsmose Avisen efter september 2024, og at avisen derfor ville lukke ned med udgangen af den nuværende helhedsplan. Efter grundige overvejelser er det besluttet og godkendt i bestyrelsen for BoligSocialt Hus, at Vollsmose Avisens sidste udgivelse er den 28. juni 2023, hvorefter der vil være mere fokus på at producere podcasts.

Beslutningen bygger på flere overvejelser:

  • Først og fremmest har BoligSocialt Hus ikke længere mandskabet til at drive Vollsmose Avisen videre på tilfredsstillende vis. Der er ganske enkelt færre ressourcer i den nuværende helhedsplan til at fremstille avisen.
  • Derudover er det en bekostelig affære at trykke avisen og at omdele den i Vollsmose. De penge kan bruges anderledes til større gavn for beboerne i området.
  • I beboerredaktionen er der et stærkt ønske om at fortælle beboernes historier og meninger, og det er langt mere tilgængeligt via podcast. Beboerne kan selv være med til at producere deres historier og lyd.
  • Slutteligt passer skiftet fra trykte medier til lydmedier godt ind i den bæredygtige dagsorden, som BoligSocialt Hus indfører i flere og flere aktiviteter. Podcastmediet kræver færre ressourcer i form af medarbejdere, omdeling, avispapir og tryksværte.

BoligSocialt Hus vil fortsat bringe organisationsnyheder på www.boligsocialthus.dk.

Fra juli 2023 og fremover kommer beboere i Vollsmose derfor til at søge informationer gennem andre medier og nyhedsmedier. Når lukningen nærmer sig, vil beboerredaktionen naturligvis sørge for at bringe forslag til, hvilke medier man som beboer kan benytte sig af for at finde relevant information om udviklingen i Vollsmose.  

Seneste Artikler

En super SUB-aftale

Læs mere

Beboernes avis gennem 22 år

Læs mere

Somaliere i det fremmede

Læs mere

Mit liv ændrede sig radikalt på grund af avisen

Læs mere

Min livret Frikadeller og kartoffelsalat

Læs mere

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her