Spring navigation over

Ejerslykke

Boligområdet Ejerslykke er beliggende i Odense M. BoligSocialt Hus varetager en boligsocial opgave i afdeling 320. Her bor omkring 820 beboere i 454 lejemål. I området er der både en skole, vuggestue og børnehave, og fra 2021 kan beboerne tage Odenses nye letbane, der går lige forbi boligområdet og giver let adgang til centrum, uddannelsesinstitutioner og andre dele af byen.

Ejerslykke er dog også kendetegnet ved, at der bor mange børn og unge, hvoraf en høj andel af de helt små børn er uden tilknytning til dagtilbud. Området har også en udfordring med, at en stor andel af beboerne ikke er i beskæftigelse.

Visionen for Ejerslykke er, at beboerne i afdeling 320 har de samme muligheder som i det øvrige Odense. Det mål understøtter og bidrager den boligsociale helhedsplan til ved at løfte beboerne socialt.

Det boligsociale arbejde i Ejerslykke er centreret omkring fire forskellige indsatsområder rammesat af Landsbyggefonden:


I det seneste nummer af VollsmoseAvisen kan du blandt andet møde musikeren Bayoumi, der gerne vil inspirere unge i Odense til at følge deres drømme. Du kan også læse om centervagten på Vollsmose Torv, du kan lære at lave dine egne lysglas og lære at bage nordiske kæmpeklejner. 

Læs her