Spring navigation over

Nyt fra beboerredaktion , Juni 2023

Beboernes avis gennem 22 år

28. juni 2023 Der er 22 år siden, den første Vollsmose Avis udkom. Vi kigger tilbage på årene, der er gået, sammen med nogle af de redaktører, som har haft ansvaret for avisen. For dem er det især samarbejdet med de frivillige beboerjournalister, som gjorde tiden på avisen til noget særligt.

Somaliere i det fremmede

28. juni 2023 Beboerjournalist Flemming Falkenberg skriver om torsdagstalk på Vollsmose Bibliotek med Ayan Yaskin Abdi, der tidligere har boet i Vollsmose og været frivillig på Vollsmose Avisen.

Mit liv ændrede sig radikalt på grund af avisen

28. juni 2023 Tidligere beboerjournalist John Bonde ser tilbage på sin tid på avisen, som han skrev for i 11 år.

Min livret Frikadeller og kartoffelsalat

28. juni 2023 Dette er lavet med vemod, da det er gået op for mig, at dette bliver den sidste opskrift fra mig, da avisen lukker.

Hjemme hos Abdinor Adam Hassan

28. juni 2023 Beboerjournalist Flemming Falkenberg har besøgt byrådspolitiker Abdinor Adam Hassan (S), der bor i Egeparken i Vollsmose.

En af de bedste bøger jeg har læst

28. juni 2023 Fatma Chatle fra Odinskolen anmelder bogen Heart Bones - en roman, som er skrevet af Colleen Hoover.

Beboerjournalister fra begyndelsen

28. juni 2023 I 22 år og lidt til har Heidi og Rene Agergaard, der bor i Egeparken, været en del af Vollsmose Avisens frivillige hold af journalister.

- Avisen åbnede min verden

28. juni 2023 Inaam Nabil skriver om dengang hun som teenager blev frivillig på Vollsmose Avisen og fik vakt sine journalistiske sanser. Siden har hun blandt andet arbejdet som journalist på Fyens Stiftstidende, været redaktør på Radio 24syv og TV2 Østjylland, og i dag arbejder hun som journalist på DR.

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her