Spring navigation over

Nyt fra beboerredaktion , April 2023

Odinskolen og Odense vil være verdens bedste til robotter

24. april 2023 Drømmen om at blive verdens bedste robotskole lever i bedste velgående. Det blev slået fast, da Odinskolen markerede den officielle åbning af robotskolen, hvor både skolens elever, medarbejdere, kommunen, uddannelser og virksomheder demonstrerede den store interesse i at sætte skolen og byen på verdenskortet.

Hjælp dit barn til at undgå huller i tænderne

24. april 2023 Børn i Vollsmose har tre gange flere huller i tænderne end deres jævnaldrende i resten af Odense. Men der er hjælp at hente.

Med robotteknologi smelter leg og læring sammen

24. april 2023 På Odinskolen har man ambitioner om at blive verdens bedste robotskole. Selvom det stadig er nyt at arbejde med robotteknologi – både for elever og lærere – er motivationen høj. Og det er blandt andet fordi, leg og læring smelter sammen i undervisningen.

Fordansket fish and chips

24. april 2023 Fish and chips er faktisk en jødisk tradition, der er kommet til England i 1500-tallet med de spanske jøder, der kom til landet. Retten blev rigtig populær i krigstid, da det var billigt. I gamle dage blev det serveret i gårsdagens avis, men det er man holdt op med af helbredsgrunde.

Dramaskole flytter sammen med teater

24. april 2023 Der skal skabes synergi, nu hvor Odense Dramaskole er flyttet til Vollsmose i lokaler, der deles med børneteatret Nørregaards Teater.

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her