Spring navigation over

Nyt fra beboerredaktion , September 2021

Foreninger mangler plads

29. september 2021 Lokaler der enten er for små, for mørke, for midlertidige eller for forkerte i forhold til målgruppen. Udfordringerne er forskellige, men mere end 20 foreninger i Vollsmose har det til fælles, at de alle mangler plads til at udfolde deres aktiviteter.

Odense byder på en (u)hyggelig efterårsferie

29. september 2021 Vejret skifter langsomt og temperaturen falder. Efteråret står ved døren med sine gulbrune visne blade og koldere vejr. Efterårsferien nærmer sig, og hvad er bedre end at tilbringe tiden med familie og venner i Odense for første gang i en periode uden at tænke på corona og restriktioner. Her er fem steder, du kan besøge med hele familien og alle vennerne og tilbringe efterårsdagene på en hyggelig måde. Både store og små kan finde glæde og hygge sig i, hvad Odense har at tilbyde.

Sally og Betty vil lave vidnesbyrd om Vollsmose

29. september 2021 Antropologistuderende skriver speciale om Vollsmose, som bydelen ser ud i dag - inden området bliver omdannet.

Retshjælpen søger beboere der skal genhuses

29. september 2021 Skal du genhuses? Så vil Ole Kobberrød og Nicolai Benjamin Sørensen, der er projektledere i Retshjælpen, gerne i kontakt med dig.

Teaterforening inviterer til stiftende generalforsamling

29. september 2021 Foreningen Aladdin inviterer til åben, stiftende generalforsamling. Det foregår onsdag d. 6. oktober klokken 18 på Vollsmose bibliotek, Risingsvej 122.

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her