Spring navigation over

Teaterforening inviterer til stiftende generalforsamling

Henrik Møller Jensen og Lorens Lassen inviterer til stiftende generalforsamling for foreningen Aladdin.

Teaterforening inviterer til stiftende generalforsamling

Foreningen Aladdin inviterer til åben, stiftende generalforsamling. Det foregår onsdag d. 6. oktober klokken 18 på Vollsmose bibliotek, Risingsvej 122.

Møller Jensen, der er forfatter, foredragsholder og korleder, som er initiativtager til foreningen. Også Lorens Lassen, som tidligere har arbejdet på Snoghøj Folkehøjskole, Andebølle Ungdomshøjskole og på HF-linjen Flow, og Anne Hasling, tidligere beboer i Vollsmose, der har læst interkulturel pædagogik, er med i foreningen.

Selv beskriver de foreningen Aladdin som ”en forening, der skal give beboere i Vollsmose mulighed for lokalt at udfolde sig i teater på et højt, kunstnerisk plan. Vi ønsker, at det skal være en forening med fokus på kreativ udfoldelse og fællesskab.”

De håber at etablere samarbejde med andre foreninger og fællesskaber.

- For eksempel skal vi bruge kostumer, og det kan være, der kunne være nogle personer eller foreninger, som har lyst til at sy, siger Henrik Møller Jensen.

Initiativtagerne håber også, at lokale foreninger og beboere vil være med til at slutte op om og bistå foreningens arbejde. Og hvis det går godt, drømmer de om at udbrede foreningen til andre områder af landet.

- Vi bruger foreningen til at sætte gang i forestillingen om Aladdin. Men vi laver også foreningen med et formål om at sætte gang i nogle kulturelle projekter i et sted som Vollsmose. Og hvis man forestiller sig, at foreningen vokser, kunne det på sigt blive udbredt til andre udsatte boligområder, siger Lorens Lassen.

 

Seneste Artikler

Karl Johan-svampene vokser langs Vollsmose Allé

Læs mere

Foreninger mangler plads

Læs mere

Odense byder på en (u)hyggelig efterårsferie

Læs mere

Sally og Betty vil lave vidnesbyrd om Vollsmose

Læs mere

Retshjælpen søger beboere der skal genhuses

Læs mere

I det seneste nummer af Vollsmose Avisen sætter vi blandt andet fokus på, at mange foreninger i bydelen mangler plads. Du kan også læse vores guide til efterårsferien, og du kan se, hvilken overraskelse der gemmer sig i midten af avisen.

Læs her