Spring navigation over

Nyt podcastprogram om beboere, der kæmper mod ensomhed

BoligSocialt Hus har i samarbejde med foreningen Vi-Senior netop lanceret et nyt podcastprogram. Programmet går under navnet ”Trivselsagenterne” og handler om en række beboere, der vil bekæmpe ensomhed blandt etniske minoritetsældre.

Dung Le, der er stifter af Vi-Senior, er vært for programmet. I studiet inviterer hun forskellige beboere ind, som alle er udannet Trivselsagenter gennem Vi-Senior.

I andet program møder man for eksempel Mumtaz Khan, der kom fra Pakistan til Danmark i 1970. Mumtaz har været frivillig det meste af sit liv og har dedikeret meget af hendes tid til at skabe fællesskaber.

I programmet får man indblik i, hvem Trivselsagenterne er, og hvad der gør dem særlig egnede til at hjælpe etniske minoritetsældre ud af ensomhed. Man lærer også Dung Le at kende og hører om, hvorfor hun har valgt at dedikere sit arbejdsliv og en stor del af sin fritid til at gøre livet bedre for ældre mennesker med en anden kulturel baggrund end dansk.

Dung Le har sammen med en række beboere deltaget i BoligSocialt Hus’ podcastskole i november og december 2022. Her er samarbejdet om podcasten blevet født.

Podcastprojektet er blevet realiseret takket være midler fra Odense Kommunes Bydelspulje.

Lyt til de første afsnit af ”Trivselsagenterne” her:

 

 

Seneste Artikler

En super SUB-aftale

Læs mere

Beboernes avis gennem 22 år

Læs mere

Somaliere i det fremmede

Læs mere

Mit liv ændrede sig radikalt på grund af avisen

Læs mere

Min livret Frikadeller og kartoffelsalat

Læs mere

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her