Spring navigation over

Efter september 2024 lukker Vollsmose Avisen

Aviser

Alt er som det plejer med Vollsmose Avisen, der fortsætter sine vanlige udgivelser frem til september 2024. Men herefter er der ikke længere midler til at finansiere Vollsmose Avisen. 

Allerede ved udarbejdelsen af den nuværende boligsociale helhedsplan stod det klart, at Landsbyggefonden havde større interesse i at lægge penge i andre boligsociale indsatser, end i Vollsmose Avisen. Det kunne fx være aktiviteter i stil med bydelsløftere eller rådgivning til frivillige og foreninger. Der var dog en stærk lokal interesse for at bevare avisen med henblik på at kunne tilbyde beboerne i Vollsmose en troværdig kilde til information om transformationen i området, da udviklingsplanen for Vollsmose på det tidspunkt stadig var ny og ukendt for mange beboere. Det blev besluttet, at Vollsmose Avisen skulle være en del af den boligsociale helhedsplan fra 2021 til 2024.

Det er efterfølgende meldt ud fra Landsbyggefonden, at det ikke vil være muligt at få midler til Vollsmose Avisen i en potentiel kommende helhedsplan. Efter det seneste bestyrelsesmøde i bestyrelsen for BoligSocialt Hus er det også besluttet, at der i en kommende boligsocial helhedsplan ikke vil være lokal medfinansiering til en avis. Læs mere om det i referatet her.

Det betyder i praksis, at Vollsmose Avisen fortsætter sine udgivelser indtil den boligsociale helhedsplan slutter i september 2024. Herefter kommer beboere i Vollsmose til at søge informationer gennem andre medier og nyhedsmedier. Når den boligsociale helhedsplan nærmer sig sin afslutning, vil beboerredaktionen naturligvis sørge for at bringe forslag til, hvilke medier man som beboer kan benytte sig af for at finde relevant information om udviklingen i Vollsmose.  

Seneste Artikler

En super SUB-aftale

Læs mere

Beboernes avis gennem 22 år

Læs mere

Somaliere i det fremmede

Læs mere

Mit liv ændrede sig radikalt på grund af avisen

Læs mere

Min livret Frikadeller og kartoffelsalat

Læs mere

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her