Spring navigation over

Nyt fra beboerredaktion , September 2022

Sol over Gudhjem - på fynsk

29. september 2022 Vi har lige været på Bornholm. Seks dejlige dage med udgangspunkt fra Allinge, men med tur rundt på hele øen. Og udover at man bliver blæst bagover af den fantastiske natur, var vi rundt og se Opalsøen, Hammershus og mange andre flotte steder - de små hyggelige byer, og hver by med respekt for sig selv, har et røgeri. Jeg blev også overrasket over, hvor gode og dygtige de er blevet til at markedsføre øen.

Inflation får flere til at droppe fritidsaktiviteter

29. september 2022 Den økonomiske situation betyder, at flere er økonomisk pressede. I Den Frie Rådgivning oplever man en stejl stigning i henvendelser fra folk, der har brug for hjælp til at dække deres udgifter. Og en af konsekvenserne ved inflationen er, at flere familier må skære sociale oplevelser og fritidsaktiviteter fra.

For Wafa og Ajalajo er det slut med at tie, når de ikke forstår

29. september 2022 Kontanthjælps- modtagerne Wafa Marzouk Shaban og Ajalajo Olagi Otak fra Vollsmose har netop gennemført kurset Aktør i eget liv. Her har de lært om deres rettigheder og forpligtelser, så de bedre forstår deres eget sagsforløb og lærer at sige, når forståelsen går tabt.

En dag fyldt med Andersen

29. september 2022 Den 25. august var vi til H.C. Andersen festival, og det var fantastisk. Vi hørte en god fortælling om Klods Hans. Det var meget bedre at få det fortalt, end selv at læse det. Kvinden, der fortalte om Klods Hans, gik meget i dybden med selve fortællingen, og hun udtrykte fortællingen ved at ændre på sin stemme.

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her