Spring navigation over

Nyt fra beboerredaktion , Januar 2022

Børn ved byggepladser og kriminelle grupper bekymrer politiet

27. januar 2022 Der er særligt to ting, som bekymrer Fyns Politi i Vollsmose. Dels er der det faktum, at konflikten mellem bandelignende grupperinger er eskaleret gennem de seneste tre måneder. Men trygheden kan også blive truet ved bydelens mange byggepladser. Ifølge politikommissær Bjarne Puggaard er frygten, at børn skyder genvej på vej til skole ind over byggepladserne og kommer i karambolage med de store maskiner.

Det kan være ensomt at sugardate og sælge sex: Man behøver ikke være alene

26. januar 2022 Tidligere kunne man fornemme, hvor sexarbejderne var henne, og dengang havde de også et stærkere netværk. De havde nogen at tale med, men det har man ikke på samme måde i dag. Nu foregår sexsalg og sugardating i højere grad på nettet, og dermed er det mere skjult og individualiseret. Derfor vil Birgitte Orthmann og Ailin Yousefi fra projektet Nye Veje give mennesker, der arbejder med at sælge og bytte sex, et trygt rum med mulighed for at være anonym. Hvis man sugardater, sælger eller bytter sex, skal man vide, at man ikke behøver at være alene, siger de.

Odinskolens yngste trækker i træningstøjet

26. januar 2022 På fodboldskolen i Odinhallen skulle 0. og 1 årgang i går prøve og vise fodboldskolens nye kamp- og spillertøj.

Kend reglerne for at køre på el-løbehjul

26. januar 2022 Kender du reglerne for at køre på el-løbehjul? Hvis ikke, kan det hurtigt blive en dyr affære. Hvis du bliver taget i at køre ulovligt på el-løbehjul, får du udstedt en bøde. Bødens størrelse varierer, afhængigt af hvilken forseelse der er tale om. Typisk vil bøden være på 700 eller 1.000 kroner, men bødens samlede størrelse kan være større, hvis du overtræder flere regler på samme tid.

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her