Spring navigation over

Nyt fra beboerredaktion , Maj 2023

Nu er firkanten officielt brudt op

25. maj 2023 Den nye infrastrukturplan for Vollsmose har været længe undervejs - den er blandt andet blevet forsinket på grund af coronapandemien - men nu er den formelt færdig. Og nu er det slut med blinde veje i parkerne, hvor man i stedet kan fortsætte af veje og stier, som åbner firkanten.

Hjemme hos Shahbaz Aslam

25. maj 2023

Der er blevet mere stille i bydelen

25. maj 2023 Det er snart et år siden, der sidst blev oprettet visitationszone i Vollsmose. Og det seneste år har det da også været langt mere stille i bydelen sammenlignet med årene før. Ifølge Bjarne Puggaard, politikommissær i Fyns Politi, skyldes det, at mange centrale personer i den stridende bandekonflikt er kommet i fængsel. Vi tager temperaturen på trygheden og ser tilbage på det seneste år.

- De snakker om os på hele plejehjemmet

25. maj 2023 Seks beboere fra Plejehjemmet Øst i Vollsmose har konkurreret mod og vundet over 49 andre plejehjemsbeboere fra Odense i at bygge Lego.

Kinesisk inspirerede rejer

25. maj 2023 Som de fleste af jer ved, stopper avisen lige om lidt, og som man siger: ”når en dør lukker, åbnes der en ny.” Derfor skal jeg prøve at lave en podcast med fokus på mad, vores kultur omkring mad, og hvad maden betyder for den enkelte.

Opera overraskede - var både sjov og levende

01. januar 0001 Aya Al-tewaj og Zeinab Chatleh fra 9.b på Odinskolen har været i Den Fynske Opera og se forestillingen ”Græsset er grønnere”. Eleverne ankom til forestillingen med lave forventninger, da operagenren ikke var noget, de tidligere har forbundet med god underholdning. Den opfattelse har de efterfølgende lavet om.

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her