Spring navigation over

Nyt fra beboerredaktion , Januar 2023

Hjemme hos Aysel Hagi

06. februar 2023

Dung vil have etniske ældre ud af ensomheden

06. februar 2023 Dung Le har startet foreningen Vi-Senior, der uddanner Trivselsagenter, som bekæmper ensomhed blandt etniske minoritetsældre. Hun er opvokset med det vietnamesiske begreb ”hieu”, som betyder, at man skal ære, respektere og være taknemmelig over for de ældre.

Benløse fugle med grov mos

06. februar 2023 Denne gang er det benløse fugle, jeg har lavet en lidt mere moderne udgave af. Jeg er ikke så meget til spæk, som man brugte førhen, og i stedet har jeg kommet pastinak og chili i. Ser man i Frøken Jensens Kogebog, kom man også en lille smule fars i hver, men det synes jeg, bliver for meget. Det kan man vælge at gøre, og hvis man har andre grønsager, end dem der står i opskriften, kan de sagtes skiftes ud. Man kan også bruge andre udskæringer af okse.

Biblioteket fejrede skarpt hjørne

06. februar 2023 Det er 50 år siden, Vollsmose Bibliotek slog dørene op, og det blev fejret af bydelen med taler, sang, bobler og brunsviger.

Ahmad og Bruce vil have mænd ud af lejlighederne

06. februar 2023 I foreningen En som os, der er stiftet af blandt andet Ahmad Khado og Sieng Vo Han, der er kendt som Bruce, har de skabt et mødested for mænd, som kan dele historie, kultur, sprog, traditioner, fælles interesser og erindringer med hinanden.

På tur tilbage i tiden i København

01. januar 0001 Vi har været i København med hele niende årgang på demokratitur i oktober 2022. Det var en fantastisk spændende og lærerig tur. Vi fik mange gode minder til gemmebogen!

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her