Spring navigation over

Nyt fra beboerredaktion , December 2022

Gode spareråd om el

20. december 2022

Der vil altid være fordele og ulemper

20. december 2022 Selvom Mohammed Khalaf og hans familie var kede af at skulle flytte fra Vollsmose, er de også blevet glade for deres nye hjem i Seden, som de er blevet genhuset i.

Mohamad trak i trøjen

20. december 2022 Jeg fik at vide, at jeg kunne søge praktik i militæret, og jeg syntes, det lød vildt spændende. Jeg skyndte mig derfor at søge. Det er svært at komme ind, men heldigvis blev jeg udtaget! Praktikugen var fyldt med op- og nedture, da det var vildt spændende, men også vildt hårdt. Jeg savner faktisk at være der sammen med de venner, jeg fik derhenne. Det var en lærerig uge, som jeg gerne vil anbefale til andre unge. Her er min dagbog fra de fem dage i militæret.

Mosen mister sit sidste værtshus

20. december 2022 I 1970’erne var der fire-fem værtshuse i Vollsmose. I dag er der kun Café Mosen tilbage, men den 8. januar er det slut. En kombination af udflytninger, inflation og et døende publikum har gjort, at det ikke længere kan hænge sammen.

Udfordringer med genhusning skal frem i lyset

20. december 2022 Retshjælpen i Vollsmose er i fuld gang med det forskningsprojekt, som skal undersøge, hvordan man bedst hjælper beboere i Vollsmose, der skal genhuses, til at få taget hånd om deres juridiske problemer.

Tiramisu med et juletwist

20. december 2022 Med chance for at jeg aldrig mere kan vise mig i Italien, har jeg prøvet at give desserten Tiramisu et juletwist.

Hjemme hos Dennis

20. december 2022 Dennis Mbulaul er præst for den afrikanske menighed i Vollsmose Kirke. Vi har besøgt ham i et dejligt rækkehus i Bøgeparken, hvor han bor. Historien om Dennis er fortalt til beboerjournalist Flemming Falkenberg.

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her