Spring navigation over

Nyt fra beboerredaktion , Marts 2021

Vollsmoses mindste får en kulturskole

06. april 2021 Når coronasmitten er drevet over, åbner  en gratis kulturklub for alle Vollsmoses mindste skolebørn. Her kan børn i 2.-4. klasse komme i et kreativt værksted på H.C. Andersen Skolen lige efter skoletid.

Liv fra arkivet: Da en lille avis var i orkanens øje

26. marts 2021 Et kommunalvalg, hvor man fik ørerne i maskinen, et mindeværdigt royalt besøg og en kæmpe terrorsag. Det var en del af de første leveår for Vollsmose Avisen, der første gang så dagens lys for 20 år siden.

5 bud på en corona-sikker påskeferie

25. marts 2021 Coronavirussen er stadig iblandt os, og det er stadig vigtigt at holde god afstand for at forebygge smitten. Meget er stadig lukket, så her er fem bud på, hvad du kan lave i påskeferien, som er corona-venligt og sjovt.

Vollsmoses frontpersonale beretter om et år med pandemien

24. marts 2021 I et år har en dødelig virus vendt op og ned på hverdagen for hele verden. I Vollsmose har coronasmitten i perioder været høj, fordi mange har arbejde dér, hvor risikoen for smitte er størst, og bor tæt sammen i bydelens lejligheder. Tre beboere fortæller her om at arbejde i frontlinjen og samtidig bo i en bydel, der er sårbar overfor smitte.

Skyderi i Lærkeparken: Tre mænd er anholdt og sigtet for drabsforsøg

23. marts 2021 Tre mænd er nu anholdt og sigtet for forsøg på manddrab i forbindelse med den skudepisode, der fandt sted i Lærkeparken natten til lørdag.

Smitten er faldet, men er stadig for høj

23. marts 2021 Knap 22.000 tests er de seneste tre uger blevet gennemført i Vollsmose, og antallet af smittede er blevet halveret blandt andet takket være en stor frivillig indsats fra beboere. Smitten er dog stadig for høj. Derfor følger Task Force Vollsmose situationen tæt, så Vollsmose kan blive fri for corona.

Beboere skal rådgive andre beboere om corona

23. marts 2021 Alle ugens dage kan beboere nu få hjælp og vejledning om testmuligheder, selvisolation og smitteopsporing af uddannede beboere. De sidder klar i Corona Info - Vollsmose i Egeparken og på telefon.

Skyderi i Lærkeparken efterforskes i de kommende dage

21. marts 2021 Natten til lørdag blev der affyret skud mod en bil i Lærkeparken. Fyns Politi efterforsker i de kommende dage episoden og vil være mere til stede i bydelen for at skabe tryghed.

Politiet kan nu udskrive bøder til beboere uden mundbind

10. marts 2021 En ny bekendtgørelse gør det nu strafbart ikke at bære mundbind de steder, hvor det er påkrævet, i Vollsmose Sogn.

Hjertesuk fra beboer: Lad ikke internet-krigerne få os ned med nakken

04. marts 2021 Den stigende coronasmitte i Vollsmose får alle de hadefulde internetkrigere til tasterne i denne tid. Det føles som at blive trampet på, når man i forvejen ligger ned, skriver Metha Maul, der bor i Bøgeparken.

Smitten stiger stadig: Nu skal beboere have test 'to go'

02. marts 2021 Antallet af beboere, der er testet positive med coronavirus, er steget for fjerde dag i træk.  Det får nu Odense Kommune til at iværksætte to nye tiltag: Mulighed for at gå i isolation i nærområdet og massetest to go, når medarbejdere stemmer dørklokker.

Hvem er det, der banker? Det er Styrelsen for Patientsikkerhed

01. marts 2021 Vollsmose er ramt af et smitteudbrud med Covid-19. Derfor er Styrelsen for Patientsikkerhed rykket ud for at opfordre alle beboere til at blive testet.

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her