Spring navigation over

5 bud på en corona-sikker påskeferie

Galaksestien i med mosaikcirkler gennem naturområde i Vollsmose De mosaikker, der skal blive til Galaksestien i Vollsmose, kan i påsken ses på Amfipladsen foran Brandts Klædefabrik. Arkivfoto

Coronavirussen er stadig iblandt os, og det er stadig vigtigt at holde god afstand for at forebygge smitten. Meget er stadig lukket, så her er fem bud på, hvad du kan lave i påskeferien, som er corona-venligt og sjovt.

1: Bliv testet for corona

Det er måske ikke ligefrem en sjov aktivitet af få en vatpind i næsen eller i halsen, men til gengæld er det en rigtig god idé at svinge forbi et af byens mange teststeder i løbet af påskeferien. Der er både teststeder lokalt i Vollsmose, men også mange andre steder i byen, som man kan slå vejen forbi, hvis man alligevel skal ud på tur. Så kan man være med til at stoppe smitten. På Odense Kommunes hjemmeside kan man se alle teststeder.

 

2: Nyd din mad i Munke Mose

Munke Mose er som Skovsøen et pragtfuldt sted, hvor du kan opleve en masse smuk natur, historie og masser af ænder. Munke Mose har en god placering meget tæt på gågaden, så du kan med lethed hygge dig med en snack, mens du kigger på livets gang omkring en af Odenses grønne pletter. Munke Mose er også en corona-venlig destination, hvor du kan ånde uden brug af mundbind.

 

3: Genåbning i gågaden

Flere butikker har fået lov til at lukke dørene op for desperate kunder, der har siddet spærret inde derhjemme i flere måneder. Næsten alle gågadens butikker er åbnet op - fra tøjbutikker til butikker, der byder på en forfriskende drik.  Tag en tur ud i gågaden og genopdag følelsen af at være blandt flere mennesker på en gang. Men husk mundbindet i butikkerne og overhold deres grænse for, hvor mange kunder der må være i butikken

 

4: Smuk udsigt ved Skovsøen

Vil du hellere tage det roligt og undgå masser af mennesker? Savner du samtidig naturen? Så er Skovsøen et fantastisk sted at besøge. Med dens flotte natur, store skove og store sø kan du slappe af med en pæn udsigt og endda helt uden at bære mundbind. Skovsøen er et af de mange fantastiske steder i Odense, der byder på smuk natur og især nu, hvor der er forår i luften, og du kan opleve træerne og blomsterne springe ud.

 

5: Mosaikker på Brandts Klædefabrik

Hvis du vil en tur i byen, men ikke har lyst til at shoppe, så hold øje med Jens Settergrens nye udstilling ’Worldbuilding’, som du kan finde på Amfipladsen for Kunstmuseum Brandts. På Amfipladsen har du mulighed for at observere og røre de 10 flotte galakse-mosaikker, der er udstillet. Det er de mosaikker, der senere på året skal blive til en 210 meter lang Galaksesti, der snor sig gennem Vollsmose.

Seneste Artikler

En super SUB-aftale

Læs mere

Beboernes avis gennem 22 år

Læs mere

Somaliere i det fremmede

Læs mere

Mit liv ændrede sig radikalt på grund af avisen

Læs mere

Min livret Frikadeller og kartoffelsalat

Læs mere

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her