Spring navigation over

Nyt fra beboerredaktion , Januar 2020

Vollsmose fik fire medaljer til Jyske Mesterskaber 2020

27. januar 2020 Vollsmose Boxing gjorde rent bord ved Jyske Mesterskaber 2020 i weekenden og tog fire medaljer med hjem til Odense.

Politiet efterlyser vidner til uheld med superbil

27. januar 2020 Så du uheldet på Åsumvej i lørdags, hvor superbilen McLaren 650s Spider kørte galt og brød i brand? Så er Fyns Politi meget interesseret i at høre fra dig.

Byråd holder ekstra-møde om nedrivninger

23. januar 2020 Mandag morgen skal byrådet samles til ekstraordinært byrådsmøde for at behandle en sag om miljøkonsekvenserne af nedrivningerne i Vollsmose. Det skriver Fyens.dk.

Litteraturpatruljen anbefaler: Clockwork Angel

23. januar 2020 Clockwork Angel er en fantasybog for unge, der byder på dæmoner, engle og personer, du forelsker dig i.

Voxpop: Hvad synes du om mediedækningen af Vollsmose? 

22. januar 2020 Flere lokale og regionale medier har fokus på at gøre deres dækning af Vollsmose mere nuanceret. Vi har spurgt tre af Vollsmoses Avisens frivillige borgerjournalister, hvordan de oplever dækningen af bydelen.

Medier om Vollsmose-dækning: Vi skal blive endnu bedre

22. januar 2020 Flere af medierne på Fyn vil være mere tilstede i Vollsmose og lave flere historier om hverdagen i bydelen for at give et mere nuanceret og virkelighedstro billede.

Efter genåbning: Masser af liv i Camp U

22. januar 2020 Over 100 børn og unge lægger vejen forbi ungdomscenteret Camp U, når de slår dørene op hver mandag, onsdag og torsdag. Det er både de yngre og ældre børn, der bruger Camp U, og det placerer fortsat det nyrenoverede ungdomscenter i toppen som byens mest besøgte.

Elever i opråb: Lad være med at smide affald i naturen

21. januar 2020 Der er meget affald i Vollsmoses vandløb. Det har to skoleelever konstateret med deres egen undersøgelse. Lad være at smide affald i naturen, lyder budskabet fra de to.

Borgerjournalist til borgmester: Hvordan skal folk få lyst til at flytte til en udskældt bydel?

21. januar 2020 Vollsmose har været på den såkaldte ghettoliste i 10 år. Borgerjournalist Amina Keynan har mødt borgmester Peter Rahbæk Juel for at få svar på en række spørgsmål om listen, dens kriterier, ordet ’ghetto’ og fordommene om Vollsmose.

FAB satser på udsigt og caféliv i Birkeparken

21. januar 2020 Planen for nedrivningerne i Birkeparken er nu helt på plads. Nedrivningerne skal blandt andet skabe et udsigtspunkt og flere åbninger ind til området.

Blomkålssuppe

20. januar 2020 Januar er for mange en måned, hvor der skal spares - både på pengene og kalorierne. I så fald er denne blomkålssuppe et godt bud på sund og budgetvenlig aftensmad.

Skole og bibliotek vil have flere læseheste

20. januar 2020 Med 150.000 kroner fra Kulturministeriet lægger Vollsmose Bibliotek og Abildgårdskolen sig i selen for at booste læselysten.

Ophævelse af den seneste visitationszone i Vollsmose

14. januar 2020 Politidirektøren i Fyns Politi har i dag besluttet ikke at forlænge visitationszonen i Vollsmose og Korsløkke.

Filmen om Q’s Barbershop er nomineret til flere fornemme priser

14. januar 2020 Filmen om Qasim Ahmed og hans frisørsalon i Vollsmose Torv er nomineret til både en Bodil og en Robert i kategorien årets bedste dokumentar.

Årets Borger fik boostet selvtilliden

06. januar 2020 Tilbage i januar modtog Elena Mirela Stefan fra Fyrreparken titlen som Årets Borger 2018 for blandt andet sit frivillige arbejde som rollemodel i Community Center Vollsmose og som borgerjournalist på Vollsmose Avisen. Der er mange, der fortjener prisen i Vollsmose, skriver hun i dette indlæg.

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her