Spring navigation over

Ophævelse af den seneste visitationszone i Vollsmose

Politidirektøren i Fyns Politi har i dag besluttet ikke at forlænge visitationszonen i Vollsmose og Korsløkke.

Visitationszonen i Vollsmose og Korsløkke, der udløber i dag, bliver ikke forlænget. Det oplyser Fyns Politi i en pressemeddelelse. Fyns Politi oprettede den 17. december 2019 visitationszone i Vollsmose og Korsløkke efter efter en skudepisode i Fyrreparken.

LÆS OGSÅ: Fyns Politi indfører visitationszone efter skud i Fyrreparken

- Vi har i den forløbne periode ikke haft nogen hændelser, der giver anledning til at forlænge visitationszonen. Vi har gennemført en række visitationer og målrettede aktioner inden for visitationszonen, og det er vores vurdering, at trygheden umiddelbart er genskabt. Vi holder selvfølgelig stadig skarpt øje med striden mellem de to grupperinger i området, og vi er parate til at genindføre visitationszonen, hvis vi finder det nødvendigt. Det skal være sikkert og trygt for borgerne at færdes og bo i Vollsmose, Korsløkke og i de nærliggende områder, udtaler siger vicepolitiinspektør Jesper Weimar Pedersen, Fyns Politi, i pressemeddelelsen.

Der er i perioden gennemført 148 visitationer i zonen og rejst 21 sigtelser. De fleste sigtelser drejer sig om besiddelse og salg af euforiserende stoffer samt kørsel uden kørekørt og i narkopåvirket tilstand.  

Seneste Artikler

En hyldest til centervagten

Læs mere

Bayoumi vil inspirere unge til at drømme stort

Læs mere

Mit møde med Vollsmose

Læs mere

Stemmer fra byen

Læs mere

Walid levede for at hjælpe andre

Læs mere

I det seneste nummer af VollsmoseAvisen kan du blandt andet møde musikeren Bayoumi, der gerne vil inspirere unge i Odense til at følge deres drømme. Du kan også læse om centervagten på Vollsmose Torv, du kan lære at lave dine egne lysglas og lære at bage nordiske kæmpeklejner. 

Læs her