Spring navigation over

Nyt fra beboerredaktion , Marts 2022

Hjælp til ukrainske flygtninge

31. marts 2022 Februar 2022 vil for altid stå som en skæbnestid for Ukraine. Invasionen af Ukraine driver ukrainerne på flugt og 17. marts 2022 trådte lov om midlertidig opholdstilladelse til personer, der er fordrevet fra Ukraine (særloven) i kraft.

Sammenspil på tværs af generationer

31. marts 2022 I Odenses generationsorkester er der plads til alle. Alle fra otte år og op kan være med i det musikalske fællesskab, der samler folk på tværs af generationer med forskellige musikalske forudsætninger i et stort symfoniorkester.

Odinskolens yngste skal være orkestermestrer

31. marts 2022 På Odinskolen spiller eleverne fra 2. og 3. årgang efter devisen ”øvelse gør mester”. Eleverne er med i projektet ”OrkesterMester”, hvor de skal lære at spille på klassiske instrumenter. Og selvom al begyndelse er svær, mestrer eleverne allerede kunsten at turde blæse igennem på instrumenterne.

Rekordmange piger i fodboldklubben B1909

30. marts 2022 Aldrig har der været så mange piger, som der er nu i fodboldklubben B1909. Fællesskabet på pigeholdet er stærkt, og til foråret kan pigeholdet se frem til at deltage i turneringer med U12 og U13 gennem DBU Fyn.

Skolelederen takker af

30. marts 2022 Efter knap 40 år som lærer i Odense og 22 år som skoleleder, har 63-årige Allan Feldskou fra Odinskolen valgt at trække sig. Han ser tilbage på tiden som lærer og leder med glæde, selvom tiden aldrig har skortet på udfordringer – især de seneste år, som har budt på fusion af to skoler midt i en coronapandemi.

Opskrift: Kylling Kiev

30. marts 2022 Uden at blive for politisk, er det jo grusomt, hvad der sker i Ukraine lige nu, og derfor vil månedens opskrift blive ”Kylling Kiev” - lavet på min måde. Det er en ret, man får i mange udgaver i Ukraine.

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her