Spring navigation over

Nyt fra beboerredaktion , Marts 2023

Vores forrygende oplevelse på OUH

10. marts 2023

Ilhan og Yuksel investerer i renovering af bagerbutik

10. marts 2023 På trods af inflation, energikrise og den forestående omdannelse af Vollsmose Torv har Ilhan og Yuksel Belek investeret i at renovere og genåbne deres bageri med et nyt navn og ny identitet.

Hjemme hos Sebastian Olesen

10. marts 2023

Henning hjælper beboere som er bagud med huslejen

10. marts 2023 Henning Pedersen fra BoligSocialt Hus skal fremover alene give økonomisk rådgivning til beboere, som har problemer med at betale husleje. Formålet er at sørge for, at beboere ikke bliver sat ud af deres lejlighed og risikerer at ende i hjemløshed.

Flere har akut behov for økonomisk rådgivning

10. marts 2023 Hos Den Frie Rådgivning er antallet af borgere, som har brug for akut økonomisk hjælp, steget med 136 procent.

Drenge og piger mødes i foreningssamarbejde

10. marts 2023 Selvom man er to forskellige foreninger med forskellige formål for forskellige køn, kan man sagtens have et stærkt samarbejde. Sådan lyder det fra Ahmed Yassin Ahmed og Tarek Zaabalawi, der er formand og bestyrelsesmedlem for det lokale fodboldhold FIUK, og Christine Scheel-Hincke, der er formand for foreningen Pigeliv.

Königsberger Klopse

10. marts 2023 Nogle gange er det de sjoveste steder, jeg bliver inspireret til opskrifter. Denne kom sig af, at jeg så en af mine venner, der havde været i Tyskland, havde fået denne ret og skrev, det var en af de ting han bare skulle have, når han var i Tyskland. Jeg syntes, den så lidt simpel ud, og tænkte, den kan jeg vel også godt lave. Vores egen boller i karry er nært beslægtet med retten i måden det laves på.

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her