Spring navigation over

Nyt fra beboerredaktion , Juli 2022

Anmeldelse af bogen ”Fra Den Mørke Side”

05. juli 2022 Bogen ”Fra Den Mørke Side” er en gyserbog med forskellige gyserhistorier. Jeg vil fortælle, hvad én af gyserhistorierne handler om. Den hedder ”Pige, der græder”.

Vollsmose Torv skal genopstå i ny form

04. juli 2022 Efter det nye forslag til bydelsplanen er præsenteret, ved man, at Vollsmose Torv vil blive revet ned. Men man ved ikke hvornår. Man ved, at der kommer et nyt sted til butikkerne, men man ved ikke, hvordan det bliver. Ingen butikker kan i princippet vide sig sikre på noget, men sådan er det i det frie marked, siger centerchef Søren Dollerup. Han vil gøre, hvad han kan for at tage de nuværende butikker med ind i fremtidens Vollsmose.

Nyt kapitel i omdannelsen – fra firkant til fire kvarterer

04. juli 2022 Mens der hidtil har været fokus på boliger, der skal rives ned, kastede lanceringen af et nyt arealudviklingsselskab lys på, hvad der i fremtiden skal bygges op. Ny byplan afslører blandt andet, at firkanten skal åbnes op og blive til fire kvarterer, og Vollsmose Allé skal lukkes.

Morooj og Najlaa lærer at cykle med AOF

04. juli 2022 AOF Odenses ”Folkeoplysning på hjul” har haft succes med at lære et lille hold kvinder i Vollsmose at cykle.

Abdallah skal bokse historisk landskamp

04. juli 2022 Det er 33 år siden, det skete sidst. Og det er kun sket fem gange før, at Odense har været værtsby for en bokselandskamp. Men den 17. september sker det igen i Paarup Hallen, og Vollsmose Boxing har en afgørende rolle som medvært.

Grillet hovedret og dessert

04. juli 2022 Danskerne er et af de folkefærd, der griller allermest, og vi griller gerne hele året, men selvfølgelig mest om sommeren. 70 procent af danskerne har inden for et år grillet mindst én gang. Det har ændret sig, så over 50 procent er gået over til gasgrill, da det er meget nemmere og hurtigere.

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her