Spring navigation over

Abdallah skal bokse historisk landskamp

Abdallah bokser en kamp Jysk, dansk og nordisk mester, Abdallah Abou Arab, fra Vollsmose Boxing

Det er 33 år siden, det skete sidst. Og det er kun sket fem gange før, at Odense har været værtsby for en bokselandskamp. Men den 17. september sker det igen i Paarup Hallen, og Vollsmose Boxing har en afgørende rolle som medvært.

Shahbaz Aslam, der er næstformand og cheftræner i Vollsmose Boxing, glæder sig over begivenheden.

- Vi er utrolig stolte over, at vi har fået muligheden for at afholde så stort et arrangement i byen. Det bliver boksning i topklasse og på højt niveau. Vi glæder os samtidig over at vore egne landholdsboksere fra Vollsmose Boxing kan få lov til at vise sig frem på hjemmebane i Odense. Det bliver en stor oplevelse både for os som klub, men uden tvivl også for Odenses publikum, som forhåbentligt får en uforglemmelig oplevelse med hjem, siger Shahbaz Aslam ifølge en pressemeddelelse.

På Fyn er der flere boksere fra lokalområdet med potentiale til at dominere boksescenen i årene fremover. Blandt andet har den nykårede jyske, danske og nordiske mester Abdallah Abou Arab fra Vollsmose Boxing, allerede vist sit værd.

Bag den historiske landskamp står Danmarks Bokse-Union, Bokseklubben Olympia Odense, Vollsmose Boxing, Odense Kommune og TV-kanalen Sportlive.

Modstandernationen er Holland, som Danmark kun har mødt i alt syv gange, og med resultaterne; fire vundne, en uafgjort og med to nederlag i de seneste to gange vi har mødt Holland i en landskamp.

Entré til kampen er 100 kroner, og man kan købe billetter på www.fightticket.dk

Seneste Artikler

En super SUB-aftale

Læs mere

Beboernes avis gennem 22 år

Læs mere

Somaliere i det fremmede

Læs mere

Mit liv ændrede sig radikalt på grund af avisen

Læs mere

Min livret Frikadeller og kartoffelsalat

Læs mere

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her