Spring navigation over

Nyt fra beboerredaktion , Februar 2022

Bokseklubben er også for kvinder

23. februar 2022 Ved siden af svømmehallen bag de grå døre findes en verden af boksning. Mandag og onsdag aften er klubben styret af kvinder. Kvindeholdet fra Vollsmose Boxing er ikke bange for at få sved på panden. Og de vil vise resten af Danmark, at de er lige så stærke som drengeholdet.

Slip bekymringerne - men bevar fornuften

23. februar 2022 Det er tid til, at vi prøver at give slip på bekymringerne for corona, mener Helene Paarup, der er børn- og ungelæge i Odense Kommune. Men det er samtidig vigtigt, vi holder fast i at lufte ud, husker rengøring og god håndhygiejne.

Nekrolog: Saad var optimistisk og gavmild

23. februar 2022 Saad Shaban Aziz er død. Han blev 55 år. Han var kendt af de lokale omkring Seden og Vollsmose som den hjælpsomme mekaniker. Han var både lattermild og gavmild, og det var en dyd for ham at forkæle sin familie, venner og kunder. Han var også en arbejdshest. Og han knoklede på, indtil kroppen ikke kunne mere - men bevarede sit lyse sind, indtil han sov ind.

Beboere inviteres til at fotografere omdannelsen

23. februar 2022 Omdannelsen af Vollsmose er i fuld gang. Men det er vigtigt, at bydelens nutid bliver sikret for fremtiden. Derfor inviterer Stadsarkivet, Vollsmose Bibliotek og Vollsmose Avisen til orienteringsmøde lørdag 5. marts. Alle med et kamera kan bidrage til at vise, hvordan Vollsmose er ved at forandre sig.

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her