Spring navigation over

Vollsmoses forandringer skal dokumenteres til eftertiden – og du kan hjælpe til!

Foto: Fremtidens Vollsmose

Vollsmose er i rivende forandring: En ny bygade langs Risingsvej er allerede indviet; Fyrreparken er blevet renoveret; og nu begynder de første nedrivninger af boligblokke i Bøgeparken.

Stadsarkivet i Odense har ad flere omgange samarbejdet med byens amatørfotografer om at skildre byens udviklingen, men nu skal kameraet rettes mod Vollsmose. Det skriver Stadsarkivet i en pressemeddelelse. 

Vollsmose Avisen, Vollsmose Bibliotek og Stadsarkivet har lavet en aftale med Fremtidens Vollsmose om løbende at dokumentere forandringerne - men der skal også samles historiske fotos fra Vollsmose.

Så har du lyst til at bidrage med vise, hvordan Vollsmose er ved at forandre sig, eller har du måske gamle fotografier eller videomateriale af Vollsmose gennem tiden liggende?

Send dem endelig til Stadsarkivets e-mail: Historienshus@odense.dk
og del dem også gerne på dine sociale medier med #VollsmoseiForandring senest søndag den 1. juni 2022.  

Arbejdet for de mange fotografer er ulønnet, men Fremtidens Vollsmose og Stadsarkivet vil gerne lave en fotokonkurrence, hvor de bedste billeder kan blive belønnet. De udvalgte billeder bliver måske også udstillet. Stadsarkivet har ad flere omgange lavet fotokonkurrencer, hvor der er præmier til de bedste. Konkurrencen er åben for alle, så spred gerne det glade budskab! 

Vollsmose Bibliotek og Stadsarkivet inviterer desuden til fotovandring lørdag den 23. april kl. 13.00, og alle, der har lyst til at hjælpe med at dokumentere bydelens forandringer, er meget velkomne. Mødested er uden for højhuset Egeparken 2a, hvor Odense Kommune holder til.  

 

Seneste Artikler

En super SUB-aftale

Læs mere

Beboernes avis gennem 22 år

Læs mere

Somaliere i det fremmede

Læs mere

Mit liv ændrede sig radikalt på grund af avisen

Læs mere

Min livret Frikadeller og kartoffelsalat

Læs mere

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her