Spring navigation over

Politiet slog til mod trafiksyndere

16 personer blev sigtet for forskellige forseelser, da Fyns Politi i går foretog en færdselsindsats i Vollsmose.

 Fyns Politis færdselsafdeling havde mere end nok at se til, da de onsdag lagde vejen forbi Vollsmose og foretog en færdselsindsats. Ikke mindre end 16 personer blev nemlig sigtet for forskellige forseelser.

Det skriver Fyns Politi i en pressemeddelelse.

Forseelserne spændte lige fra kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer og alkohol til inddragelse af kørekort på grund af hensynsløs kørsel og manglende brug af sikkerhedsseler.

- Resultatet af gårsdagens indsats taler for sig selv. Mange af forseelserne er meget alvorlige, og de kan i værste tilfælde også få alvorlige konsekvenser for uskyldige menneskers liv, hvis der ikke sættes en stopper for det, udtaler vicepolitiinspektør Sten Sørensensen i pressemeddelelsen.

163 km/t i 50 km zone

I forbindelse med færdselsindsatsen havde Fyns Politi også placeret en vogn på Åsumvej, der foretog automatisk trafikkontrol. Og der var god fangst. Der blev registret i alt 177 sager, hvor blandt andet tre bilister kørte alt for stærkt. En bilist blev således stoppet for at have kørt 163 km/t i en 50 km zone.

- Det er fuldstændig vanvittigt at køre så stærkt og udvise sådan en ligegyldighed over for medtrafikanter og fodgængere. Vi kan kun på det kraftigste opfordrer til, at man sænker farten og bruger sin sunde fornuft ude i trafikken, siger Sten Sørensen videre i pressemeddelelsen.

Fyns Politis færdselsindsats i Vollsmose skal ses i sammenhæng med, at man i disse dage har ekstra mandskab ude på hele Fyn for at skabe tryghed i trafikken.

Seneste Artikler

En hyldest til centervagten

Læs mere

Bayoumi vil inspirere unge til at drømme stort

Læs mere

Mit møde med Vollsmose

Læs mere

Stemmer fra byen

Læs mere

Walid levede for at hjælpe andre

Læs mere

I det seneste nummer af VollsmoseAvisen kan du blandt andet møde musikeren Bayoumi, der gerne vil inspirere unge i Odense til at følge deres drømme. Du kan også læse om centervagten på Vollsmose Torv, du kan lære at lave dine egne lysglas og lære at bage nordiske kæmpeklejner. 

Læs her