Spring navigation over

Se billederne: Dans, dunk og mål på Vollsmoses asfalt

Mandag den 24. juni satte Game traditionen tro gang i fede aktiviteter på p-pladsen ved Vollsmose Torv. Vollsmose Avisen var med for at mærke stemningen.

‘Kiki, do you love me? Are you riding? Say you'll never ever leave from beside me…’ Drake’s kæmpehit dunker ud af højttaleren på asfaltbanen bag Vollsmose Torv, hvor solen sender masser af sommervarme nedover de mange børn og unge, der er mødt op til Street Game tirsdag den 25. juni.

Sveden pibler hurtigt frem på panden, når deltagerne går på banen og giver alt, hvad de har i sig med både streetbasket, street fodbold og street dance. Kun vinden, der af og til blæser op, køler de svedige ansigter lidt. Der bliver kæmpet godt om sejren i turneringerne, og de engagerede frivillige sørger både for skøn og sjov stemning undervejs og for at dele diplomer ud til de seje vindere.

Den solvarme asfalt lægger dog ikke kun underlag til hurtige driblinger og skarpe afleveringer. På sidelinjen tryller to piger med ansigtsmaling, så børnenes kinder forvandles til små kunstværker i alle regnbuens farver. Der er T-shirts og kolde Faxe Kondi på højkant i konkurrencen om at tegne det flotteste klistermærke med sloganet ’We Love Asphalt’. Og tilskuerne hepper og hujer, når både små og store indtager banen med seje danse moves. Stemningen er lige så høj som temperaturen, og man er ikke i tvivl om, at her til Street Game er der plads til alle.

Slide 1 af

Seneste Artikler

En super SUB-aftale

Læs mere

Beboernes avis gennem 22 år

Læs mere

Somaliere i det fremmede

Læs mere

Mit liv ændrede sig radikalt på grund af avisen

Læs mere

Min livret Frikadeller og kartoffelsalat

Læs mere

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her