Spring navigation over

Sommerteater for børn kommer til Vollsmose

I juli kommer tre forskellige teaterforestillinger for børn til Vollsmose. Det sker i forbindelse med et nyt kulturtilbud for de yngste i fire forskellige Odense-forstæder.

Teater er for alle. Ikke kun for de voksne. Teater er også for børn, og forestillingerne behøver ikke foregå på teateret i spotlyset foran bordeaux velourgardiner. For teater kan vises alle steder.

Derfor vil Kultursekretariatet i Odense Kommune som noget nyt i år sende sommerteater ud til børnene i Dalum, Bolbro, Blangstedgård og Vollsmose.

- Normalt plejer meget af børneunderholdningen at være centreret omkring Odense centrum. Men det ikke er alle børn, der har mulighed for at tage ind til bymidten for at opleve kunst og kultur. Derfor har vi i år valgt at lade børneteatrene komme ud til børnene i stedet for, fortæller Kristina Sjögreen, kulturkonsulent i Odense Kommune.

 

Lærer gennem kunsten

I Vollsmose vil børnene henover tre dage i slutningen af juli kunne opleve Det Mindste Cirkus med klovnen Jody, Teater Gyda med forestillingen Babusjka samt det dansk-tjekkiske dukketeater Svanen med forestillingen Kejserens Nye Klæder. Udover god sommerunderholdning i skoleferien, så lærer børn også af teater, ifølge Kristina Sjögreen.

- Kunst og kultur er en vigtig ting i børns liv. Det er blandt andet her, de kan få hjælp til at forstå svære emner og oplevelser. Børn lærer meget gennem leg, og i kunsten og kulturen kan man lege med selv meget svære emner. Det giver mulighed for at blive klogere på, hvordan man kan gribe forskellige ting an i livet - det gælder for både børn og voksne, siger hun.

Se flere detaljer om sommerteaterets forestillinger og andre sommeraktiviteter i Vollsmose og omegn her 

Seneste Artikler

En super SUB-aftale

Læs mere

Beboernes avis gennem 22 år

Læs mere

Somaliere i det fremmede

Læs mere

Mit liv ændrede sig radikalt på grund af avisen

Læs mere

Min livret Frikadeller og kartoffelsalat

Læs mere

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her