Spring navigation over

En person er afgået ved døden efter skud i Egeparken

En 31-årig mand er afgået ved døden efter et skyderi i Egeparken onsdag kort før midnat. En anden mand er hårdt såret, oplyser Fyns Politi, der vil være massivt til stede i Vollsmose.

Klokken 23.49 i går aftes fik politiet en melding om skud i Egeparken. Ved ankomst til Egeparken i Vollsmose konstaterer politiet, at to personer er ramt af skud. Den ene person er afgået ved døden. Den anden person er hårdt såret, men er nu efter behandling stabil. Begge mænd er 31 år gamle, oplyser Fyns Politi i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Politiet indfører visitationszone

Fyns Politis efterforskere har arbejdet på stedet hele natten og er stadig i gang med gerningsstedsundersøgelser i Egeparken. Politiet vurderer, at skyderiet er en udløber af en igangværende konflikt mellem personer fra flere grupperinger. De har blandt andet fundet flere patronhylstre på stedet.  

Politiet oplyser, at de vil være massivt til stede i Vollsmose. 

For en uge siden blev der affyret skud i Fyrreparken, hvorefter politiet indførte visitationszone i blandt andet Vollsmose. I den forbindelse udtalte politiet, at skudepisoden formentlig bunder i en konflikt mellem to grupperinger i området.

Visitationszonen gælder til den 2. juli.

Seneste Artikler

En super SUB-aftale

Læs mere

Beboernes avis gennem 22 år

Læs mere

Somaliere i det fremmede

Læs mere

Mit liv ændrede sig radikalt på grund af avisen

Læs mere

Min livret Frikadeller og kartoffelsalat

Læs mere

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her