Spring navigation over

Elever fra Mulernes Legatskole smittet med corona

Fire elever fra Mulernes Legatskolen er smittet med coronavirus efter en studietur til Italien. Alle 28 elever i klassen sendt hjem, ifølge TV 2/Fyn.

Efter en studietur til Italien i sidste uge er fire elever fra Mulernes Legatskolen konstateret positiv med coronavirus. Det skriver TV2 / FYN. Rektor Torben Jakobsen oplyser i den forbindelse, at to af eleverne har lette symptomer.

- Hele klassen på 28 elever har nu virtuel undervisning. Ifølge Sundhedsstyrelsens anvisninger behøver vi kun sende smittede og nære kontakter hjem, men for en sikkerheds skyld, lader vi alle overgå til virtuel undervisning. Klassen kom hjem torsdag og var ikke på skolen fredag, så dermed er smitten ikke overført til skolen, siger han til TV 2/Fyn.

 

Turen til Italien kunne ikke aflyses

Flere klasser fra Mulernes Legatskole skulle i uge 39 have været på studietur til forskellige steder i Europa. Efterhånden som coronasituationen forværredes i flere lande, havde gymnasiet mulighed for at aflyse studieturen. Det gjaldt imidlertid ikke for turen til Italien.

- Landet blev ikke orange. Desuden var smittetrykket lavere i Italien end i Danmark. Alle eleverne og de to lærere blev testet to gange inden afrejse, og alle var negative, oplyser Torben Jakobsen til TV 2 / FYN.

Eleverne kan vende tilbage til Mulernes Legatskole, når de kan fremvise en negative covid-19-test.

Seneste Artikler

Nu er firkanten officielt brudt op

Læs mere

Hjemme hos Shahbaz Aslam

Læs mere

Der er blevet mere stille i bydelen

Læs mere

- De snakker om os på hele plejehjemmet

Læs mere

Kinesisk inspirerede rejer

Læs mere

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her