Spring navigation over

Se billederne: Bydelssøstre til kvindekamp

Bydelssøstrene deltog i weekendens Femi Festival i Ungdomshuset, hvor de bl.a. delte personlige historier.

Vollsmoses Bydelssøstre markerede kvindernes internationale kampdag hele weekenden. Til Femi Festival i Ungdomshuset delte en gruppe af kvinderne deres personlige historier og på selve kampdagen stod de bag et arrangement om kvinder og arbejde i Vollsmose. Flere af Vollsmose Avisens borgerfotografer var med.

En plads på arbejdsmarkedet giver økonomisk selvstændighed og frihed. Sådan lød budskabet fra Vollsmoses Bydelssøstre, der den 8. marts satte spot på kvinders rolle på arbejdsmarkedet. Her stillede flere bydelssøstre sig frem og fortalte om deres vej i arbejdet og de udfordringer, der var på vejen. 

LÆS OGSÅ: Bydelssøstre med opråb på kampdag: Vi betaler selv

På dagen var der også underholdning fra blandt andre perkussionist Simona Abdallah og den lokale sanger Irena Krasniqi. 

Ved den tredages feministiske festival Femi Festival i Ungdomshuset blev der blandt andet debatteret tykaktivisme, racisme og #MeToo. Her deltog også en håndfuld bydelssøstre, der delte deres personlige historier om blandt andet negativ social kontrol. Formålet med Femi Festival er at skabe et rum, hvor der er plads til alle, og hvor forskellige holdninger bliver respekteret og udfordret. Festivalen stræber efter at fjerne den hårde tone i den feministiske debat og i stedet skabe en hyggelig stemning med plads til at have det sjovt samtidig med, at vigtige emner er til debat. 

Slide 1 af

Seneste Artikler

En super SUB-aftale

Læs mere

Beboernes avis gennem 22 år

Læs mere

Somaliere i det fremmede

Læs mere

Mit liv ændrede sig radikalt på grund af avisen

Læs mere

Min livret Frikadeller og kartoffelsalat

Læs mere

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her