Spring navigation over

To personer er varetægtsfængslet for skyderi

Fyns Politi gennemførte forleden en større efterforskning i Vollsmose, hvor tre personer blev anholdt i forbindelse med en skudepisode i Egeparken den 14. november. To af de anholdte er nu varetægtsfængslet.

Tre mænd blev i tirsdags anholdt i Vollsmose i forbindelse med en efterforskningsaktion, som Fyns Politi og Forsvarets Advanced Search Capacity gennemførte. De tre mænd blev sigtet for ved skud at have forvoldt alvorlig fare for andre personers liv og førlighed samt ulovlig våbenbesiddelse i forbindelse med den skudepisode, der fandt sted i Egeparken den 14. november ved højlys dag.

De tre sigtede er 32, 29 og 26 år gamle. Ved det efterfølgende grundlovsforhør i Retten i Odense nægtede alle tre mænd sig skyldige. Dommeren valgte at varetægtsfængsle to af de tre. Man kan blive varetægtsfængslet, hvis man er mistænkt for en kriminel handling, men endnu ikke dømt.

Hvorvidt de tre mænd har relationer til en af de kriminelle grupperinger fra Vollsmose og Korsløkkeparken, der med jævne mellemrum er i åben konflikt med hinanden, er der ikke givet nogen oplysninger om.

 

Fund skal undersøges

Ud over anholdelserne gennemførte Fyns Politi en række undersøgelser og ransagninger på flere lokationer i Vollsmose. Til det fik man assistance fra Forsvarets Advanced Search Capacity til at afsøge et større græsareal, hvor også hundepatruljer har søgt. Det er en enhed, der blandt andet er specialiseret i at søge efter små metalfragmenter. Undersøgelserne har ført til flere fund, som nu skal undersøges nærmere.

Ingen blev ramt ved skudepisoden den 14. november, men Fyns Politi indførte efterfølgende visitationszone og skærpet strafzone i Vollsmose. Zonerne er ophævet igen.

Seneste Artikler

En super SUB-aftale

Læs mere

Beboernes avis gennem 22 år

Læs mere

Somaliere i det fremmede

Læs mere

Mit liv ændrede sig radikalt på grund af avisen

Læs mere

Min livret Frikadeller og kartoffelsalat

Læs mere

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her