Spring navigation over

Flere fængslet i sag om drabsforsøg på pædagog

politimand giver fange håndjern på

To unge mænd er blevet varetægtsfængslet i sagen om et drabsforsøg på en 26-årig pædagog i Fyrreparken. Det skriver Fyns Amts Avis.

Den 30. juli blev en 17-årig mand varetægtsfængslet i sagen om et drabsforsøg på en 26-årig pædagog i Fyrreparken søndag den 19. juli ved 21-tiden. Nu er yderligere to unge mænd blevet varetægtsfængslet af Retten i Odense, ifølge Fyns Amts Avis. Overfaldet skete angiveligt, fordi pædagogen skulle vidne mod den 17-årige i en anden sag.

Under overfaldet i Fyrreparken blev pædagogen slået, sparket og stukket med en kniv eller lignende genstand i brystet og låret. Han blev efterfølgende kørt til OUH indlagt med alvorlige skader, men blev dagen efter meldt uden for livsfare.

Ifølge Fyns Amt Avis er varetægtsfængslingerne kommet i hus på baggrund af sigtelser om grov vold, men alle de unge mænd er desuden sigtet for forsøg på manddrab. Derudover er der rejst sigtelser for vold mod en person i offentlig tjeneste samt for vold mod en person, der skal afgive forklaring til politiet eller vidne i retten.

Seneste Artikler

Nu er firkanten officielt brudt op

Læs mere

Hjemme hos Shahbaz Aslam

Læs mere

Der er blevet mere stille i bydelen

Læs mere

- De snakker om os på hele plejehjemmet

Læs mere

Kinesisk inspirerede rejer

Læs mere

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her