Spring navigation over

Flere fængslet i sag om drabsforsøg på pædagog

politimand giver fange håndjern på

To unge mænd er blevet varetægtsfængslet i sagen om et drabsforsøg på en 26-årig pædagog i Fyrreparken. Det skriver Fyns Amts Avis.

Den 30. juli blev en 17-årig mand varetægtsfængslet i sagen om et drabsforsøg på en 26-årig pædagog i Fyrreparken søndag den 19. juli ved 21-tiden. Nu er yderligere to unge mænd blevet varetægtsfængslet af Retten i Odense, ifølge Fyns Amts Avis. Overfaldet skete angiveligt, fordi pædagogen skulle vidne mod den 17-årige i en anden sag.

Under overfaldet i Fyrreparken blev pædagogen slået, sparket og stukket med en kniv eller lignende genstand i brystet og låret. Han blev efterfølgende kørt til OUH indlagt med alvorlige skader, men blev dagen efter meldt uden for livsfare.

Ifølge Fyns Amt Avis er varetægtsfængslingerne kommet i hus på baggrund af sigtelser om grov vold, men alle de unge mænd er desuden sigtet for forsøg på manddrab. Derudover er der rejst sigtelser for vold mod en person i offentlig tjeneste samt for vold mod en person, der skal afgive forklaring til politiet eller vidne i retten.

Seneste Artikler

En super SUB-aftale

Læs mere

Beboernes avis gennem 22 år

Læs mere

Somaliere i det fremmede

Læs mere

Mit liv ændrede sig radikalt på grund af avisen

Læs mere

Min livret Frikadeller og kartoffelsalat

Læs mere

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her