Spring navigation over

Far tiltalt for knivoverfald på datter

En 54-årig mand fra Lærkeparken står tiltalt ved Retten i Odense for forsøg på manddrab, efter hans datter blev stukket flere gange med en kniv og var i livsfare.  Det skriver Fyens.dk.

En 21-årig kvinde blev i januar i år overfaldet med kniv, så hun var i livsfare. Nu er hendes far, en 54-årig mand fra Irak, tiltalt for forsøg på manddrab i Retten i Odense, ifølge Fyens.dk. Han er tiltalt for at have forsøgt at stikke sin datter ihjel i sin og konens lejlighed i Lærkeparken i. Årsagen til knivstikkeriet fremgår ikke af anklageskriftet, og da faren tilbage i januar blev fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet, var han ikke i stand til at forklare, hvad der var sket, og han nægtede sig skyldig i drabsforsøg.

Ifølge mandens hustru var det uoverensstemmelser om datterens bryllup, der var årsag til overfaldet. Både datteren og mandens kone har fortalt, at det var ham, der stak datteren. Hvis den 54-årige bliver dømt efter tiltalen, kan anklagemyndigheden kræve ham udvist af Danmark, skriver Fyens.dk. Sagen fortsætter ved Retten i Odense i næste uge.

Seneste Artikler

En super SUB-aftale

Læs mere

Beboernes avis gennem 22 år

Læs mere

Somaliere i det fremmede

Læs mere

Mit liv ændrede sig radikalt på grund af avisen

Læs mere

Min livret Frikadeller og kartoffelsalat

Læs mere

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her