Spring navigation over

Vox-pop: Hvad synes du om den nye bygade?

Børn fra Lærkeparkens børnehus var den 22. oktober med til at tage det første spadestik til den nye bygade, der skal gå gennem Vollsmose. Foto: Leyla Adan og Nasra Hussein, borgerfotografer

Tirsdag den 22. oktober blev der taget det første spadestik til den nye bygade i Vollsmose. I den forbindelse spurgte Vollsmose Avisen nogle af de fremmødte til arrangementet, hvad de tænker om, at der fra oktober 2020 kan køre biler gennem bydelen.

Lise Skov, Granparken

- Ja, der er jo ikke andet at gøre end at se, hvordan det kommer til at gå med den nye vej. Det bliver besværligt for os, der bor her, inden den bliver færdig, men vi må tænke fremad. Jeg har boet her i mere end 30 år og er så gammel, at det er begrænset, hvad sådan en ny vej kommer til at betyde for mig. Men der er mange gode mennesker herude og mange børn, og fremtiden skal blive god for dem. Det er vigtigt, at alle børn har det ens, uanset hvor de kommer fra.

Lohne Møllegaard, Tjørnehaven

- Jeg kan ikke se, hvorfor sådan et dejligt grønt område som Vollsmose skal graves op og ødelægges. For mig at se er det penge ud ad vinduet, fordi det hele skal se smart ud på et stykke papir. Hvorfor skal vi have alle de veje? Nej, stop det. Lad det grønne være grønt i stedet for, at vi får en ’motorvej’ igennem. Det bliver bare en smutvej med masser af trafik, og jeg tror ikke på, at folk kommer til at overholde fartbegrænsningerne.

Ahmed Hussein, Lærkeparken

- Det er fint med den nye vej. Jeg har boet her i 16 år, og jeg er bare glad for, at der nu sker noget her. Jeg har tre børn, der går i skole her i Vollsmose. Men jeg følger dem i skole, så jeg er ikke bekymret for, at der kommer til at køre biler. Det bliver fint med vejen, når den er færdig.

Else Semionsen, Bøgeparken

- Jeg er positiv over for det, og jeg synes, vi har fået rigtig meget at vide om den nye vej her i dag til det første spadestik. Det er en god idé med en ny vej. Jeg har boet her et par år nu, og jeg synes, det er på tide, vi udvikler os. Jeg håber, det bliver rigtig godt, når det bliver færdigt og kommer til at gavne området. Jeg håber, det kommer til at give mindre kriminalitet.

Levent AkDeniz, Mølleløkkevej

- Jeg har tidligere boet i Lærkeparken og bor nu lige ovre på den anden side af Ejbygade. Men jeg kommer stadig hver dag her i Vollsmose på cykel, og jeg tror, det bliver besværligt med alle de biler, der skal køre her. Jeg har cyklet her på stien i mere end 30 år, og jeg ser altid mange børn, der leger her og kommer til og fra skole. Jeg tror desværre, den nye vej bliver en smutvej for mange, så der vil komme alt for meget trafik. Det, tror jeg, bliver svært - især for børnene.

Seneste Artikler

En super SUB-aftale

Læs mere

Beboernes avis gennem 22 år

Læs mere

Somaliere i det fremmede

Læs mere

Mit liv ændrede sig radikalt på grund af avisen

Læs mere

Min livret Frikadeller og kartoffelsalat

Læs mere

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her