Spring navigation over

FIUK satser på oprykning

FIUKs serie 2-mandskab er klar til at tage hul på forårssæsonen. Arkivfoto: Mustafa Markabi

Fyns Internationale Ungdomsklub vil fortsætte de gode takter på banen og satser på oprykning. Men klubben vil også styrke sig på de indre linjer ved at lade flere medlemmer tage del i opgaverne i klubben.

Foråret er over os, og for fodboldklubberne rundt omkring betyder det, at de skal til at tage hul på en ny sæson. Fyns Internationale Ungdomsklub, FIUK, lægger ud på næste søndag i Serie 2, hvor modstanderen er KR70. Og i FIUK er man fuld af optimisme forud for starten på forårssæsonen.

- Vi skal fortsætte det gode spil fra efteråret og satser benhårdt på oprykning, siger formand for FIUK, Muhammad Kibrom.

Formandens optimisme bunder i, at truppen fra efterårssæsonen næsten er intakt og er suppleret med nogle af de gode gamle kendinge, der har sagt ja til at tage en tørn på klubbens bedste hold. Man har dog måttet sige farvel til FIUKS store talent, Maad Aziz, der har fået en kontrakt i den færøske klub B71.

Muhammad Kibrom fortæller videre, at klubben har besluttet udelukkende at satse på holdet i Serie 2 og ikke som tidligere have tre ungdomshold tilmeldt turneringer.

- Vi må være realistiske og erkende, at vi ikke har de nødvendige ressourcer til at have tre hold kørende, erkender Muhammad Kibrom.

 

Flere tager del i arbejdet

Men også på de indre linjer forsøger FIUK at styrke sig op til forårssæsonen. Flere medlemmer er således med i arbejdet omkring budgettet, flere tager del i fodboldtræningen, og flere giver et nap med i jagten på sponsorer.

- På den måde håber vi, at medlemmerne får et større engagement og bliver bevidste om, hvad det vil sige at drive en frivillig forening.

Meget tyder på, at den nye fordeling af arbejdet i FIUK allerede har båret frugt. I hvert fald betaler langt flere medlemmer nu kontingent til tiden, og det er også lykkedes at få flere sponsorer.

- Vi har fået fire nye bannere, og flere venter i kulissen, så det tegner lyst, lyder det fra Muhammad Kibrom.

Seneste Artikler

En super SUB-aftale

Læs mere

Beboernes avis gennem 22 år

Læs mere

Somaliere i det fremmede

Læs mere

Mit liv ændrede sig radikalt på grund af avisen

Læs mere

Min livret Frikadeller og kartoffelsalat

Læs mere

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her