Spring navigation over

Fatima byder op til dans

Der bliver lavet tricks og danset inden for forskellige genrer, når Fatima Assaf står for dans og leg i Projekt Zlatan.

Det handler om at have sjovt og bevæge sig, når Fatima Assaf hver tirsdag og fredag danser og leger med et hold piger hos Projekt Zlatan.

Mange børn i Vollsmose kender Projekt Zlatan for foreningens fodboldaktiviteter. Men nu har en flok piger også fået øje på foreningen i kraft af, at der bydes op til dans og leg to gange om ugen i foreningens lokaler i Birkeparkens beboerhus.

- Det gør mig glad at se børn, der smiler og ler og bare har det dejligt, siger Fatima Assaf, der leder det glade hold af piger i alderen 7-14 år.

LÆS OGSÅ: Zlatan flytter ind i Birkeparken

Fatima Assaf sagde straks ja, da projektkoordinator i Projekt Zlatan, Mads Timm, spurgte, om hun ikke havde lyst til at lede et hold i dans og leg for piger.

- Vi synes, det er vigtigt, at der også er gode aktiviteter for pigerne, så de også får rørt sig på en god måde. Samtidig får vi forhåbentlig nogle flere talenter frem i lyset, hvilket jo er et af formålene med Projekt Zlatan, lyder det fra Mads Timm.

 

Glæden ved dans

Selv har Fatima Assaf været omkring forskellige sportsgrene, inden hun bestemte sig for dansen.

- Jeg har både dyrket svømning og spillet fodbold. Men det var dansen, der for alvor fangede mig. Den glæde, jeg selv har haft af at danse og bevæge mig til musik, vil jeg gerne overføre til pigerne, lyder det fra Fatima Assaf, der selv bor i Bøgeparken.

For Fatima Assaf er det lysten, der driver hende til at danse salsa og øve ’hip hop moves’ med pigerne.

- Jeg har det lige så sjovt som pigerne og føler slet ikke, jeg er på arbejde, siger hun og forklarer, at hun gerne vil være med til at tilbyde fritidsaktiviteter til
bydelens børn og unge.

Danseholdene foregår tirsdage fra kl. 17.00 - 18.00 og fredage fra kl. 15.30 - 18.00. Hvis man har lyst til at være med, kan man møde op i beboerhuset i Birkeparken. I øjeblikket er der kun et hold for piger. Piger i alle aldre er velkomne.

Slide 1 af

Seneste Artikler

En super SUB-aftale

Læs mere

Beboernes avis gennem 22 år

Læs mere

Somaliere i det fremmede

Læs mere

Mit liv ændrede sig radikalt på grund af avisen

Læs mere

Min livret Frikadeller og kartoffelsalat

Læs mere

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her