Spring navigation over

Før ramadanen: Picnic i det grønne

Når solen bryder frem og temperaturen stiger, trækker Vollsmoses skønne, grønne områder familierne ud af hjemmene. Borgerfotograf Flemming Falkenberg mødte på en aftengåtur før ramadanen familien Al-Salem, der havde tændt op i grillen.

Sara Al-Salems to piger, Nahla på 1 år og Ayah på 4 år, nyder aftensolen og det bløde græs. I foråret og sommeren mødes familien ofte i det grønne mellem Bøgeparken og Slåenhaven, hvor de bor. I Mosen er der masser af plads til, at børnene kan lege udenfor, spille bold og lege i sandkassen. Mariam på otte år har for eksempel god plads til at vise sine dansetrin, som hun har lært til dans hos Projekt Zlatan i Birkeparken.

Når familien Al-Salem mødes til aftensmad, tager alle noget mad med til en fælles buffet. Under ramadanen, hvor der bliver fastet fra solopgang til solnedgang, mødes familien kun i weekenderne for at bryde fasten sammen. Ellers kommer børnene for sent i seng. Når der bliver tændt op i grillen, er der ofte pølser og brød på menuen. Det er nemt, og børnene elsker det.

Slide 1 af

Seneste Artikler

En super SUB-aftale

Læs mere

Beboernes avis gennem 22 år

Læs mere

Somaliere i det fremmede

Læs mere

Mit liv ændrede sig radikalt på grund af avisen

Læs mere

Min livret Frikadeller og kartoffelsalat

Læs mere

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her