Spring navigation over

Fire aktiviteter til vinterferien

Vinterferien er lige rundt om hjørnet. Borgerjournalist Heidi Agergaard har fundet fire aktiviteter, der vil sikre en sjov ferieuge for hele familien. I kan for eksempel tage på drageforskning, bage fastelavnsboller eller prøve kræfter med børnebanko.

 

1. Drageforsker på Møntergården

På Møntergården er der mange spændende og underholdende oplevelser i vinterferien. Man kan for eksempel prøve at være barn i 1800-tallet eller udforske kinesiske drager som drageforsker.

Tid: Den 11. - 15. februar
kl. 10.00 - 16.00

Sted: Møntestræde 1, Odense C

Entré: Gratis for børn under 18 år. 85 kroner for voksne.

 

2. Rejs rundt på Fyn

Besøg Naturama i Svendborg og deres nye udstilling om dinosaurer, gå en tur i hyggelige Kerteminde eller se krybdyr og insekter i Terrariet Vissenbjerg. Med en turistbillet fra FynBus i hånden kan man køre ligeså langt og ligeså meget til fynske byer, man overhovedet vil for 50 kroner per dag.

Tid: Den 8. - 17. februar

Sted: Fyn

Entré: 50 kroner for én person. Eller 150 kroner for fire personer uanset alder.

LÆS OGSÅ: Lokal hobby-butik vil sætte skub i kreativiteten

3. BørneBanko i Arkaden

Tag til banko for børn, hvor tal er skiftet ud med figurer og billeder. Børn fra 6-14 år kan være med, og førstepræmien er at tømme en slikbutik på et minut. Der bliver spillet to runder med en, to og tre rækker. Pladerne købes i baren fra kl. 11.30 på dagen.

Tid: Den 17. februar
kl. 12.00 - 13.00

Sted: Arkaden Food Market, Vestergade 68, Odense C

Entré: 15 kroner for en plade

 

4. Bag fastelavnsboller

Hvis vejret er kedeligt, og det ikke er til at være udenfor, kan man finde bageartiklerne frem og bage en lækker kage eller lækre boller. For eksempel kan man prøve en af de utallige skønne opskrifter på fastelavnsboller af.

Seneste Artikler

Karl Johan-svampene vokser langs Vollsmose Allé

Læs mere

Foreninger mangler plads

Læs mere

Odense byder på en (u)hyggelig efterårsferie

Læs mere

Sally og Betty vil lave vidnesbyrd om Vollsmose

Læs mere

Retshjælpen søger beboere der skal genhuses

Læs mere

I det seneste nummer af Vollsmose Avisen sætter vi blandt andet fokus på, at mange foreninger i bydelen mangler plads. Du kan også læse vores guide til efterårsferien, og du kan se, hvilken overraskelse der gemmer sig i midten af avisen.

Læs her