Spring navigation over

Endnu en skudepisode i Vollsmose

Det var tale en skudepisode tirsdag eftermiddag på Åsumvej i Vollsmose. Det har efterforskningen vist, skriver politiet i en pressemeddelelse.

I alt to biler var involveret i skudepisoden, der fandt sted på Åsumvej kort før lyskrydset ved Vollsmose Allé. Da den ene bil efterfølgende tog flugten, ramte den en tredje bil, der tilfældigvis var i vejen for flugtbilen.

Fyns Politi modtog i første omgang klokken 15.46 en anmeldelse om et færdselsuheld. Da politiet kom frem til stedet viste den efterfølgende efterforskning, at der var afgivet skud umiddelbart før uheldet. Politiet har ingen meldinger om tilskadekomne. 

Politiet var tirsdag aften fortsat talstærkt til stede primært i Vollsmose, men også andre steder i Odense for at sikre ro og orden, og det vil de vil være så længe, det er nødvendigt af hensyn til borgernes tryghed og sikkerhed, understreges det i pressemeddelelsen.

Seneste Artikler

Karl Johan-svampene vokser langs Vollsmose Allé

Læs mere

Foreninger mangler plads

Læs mere

Odense byder på en (u)hyggelig efterårsferie

Læs mere

Sally og Betty vil lave vidnesbyrd om Vollsmose

Læs mere

Retshjælpen søger beboere der skal genhuses

Læs mere

I det seneste nummer af Vollsmose Avisen sætter vi blandt andet fokus på, at mange foreninger i bydelen mangler plads. Du kan også læse vores guide til efterårsferien, og du kan se, hvilken overraskelse der gemmer sig i midten af avisen.

Læs her