Spring navigation over

’Det er sjovt at gøre en forskel’

Trillingerne Allan, Aryan og Elan Said går i 8. klasse på H.C. Andersen Skolen og hjælper til ved Olav Rabølle Mindecup 2019, hvor pengene går til årets Danmarks Indsamling.

Når H.C. Andersen Skolens fodboldturnering igen i år støtter Danmarks Indsamling, hjælper trillingerne Allan, Aryan og Elan Said til.

Det kan være sjovt at støtte et godt formål. Det ved trillingerne Allan, Aryan og Elan Said, der går i 8. klasse på H.C. Andersen Skolen og i mange år har været med til at planlægge Olav Rabølles Mindecup - tidligere H.C.A. Skolemessecup.

- Vi har altid hjulpet til. Det er vigtigt for os, at andre har det sjovt, forklarer Allan Said, der sætter pris på det fællesskab, der er bygget op omkring turneringen.

De penge, der hvert år tjenes ind gennem blandt andet fodboldturneringen, bliver doneret til Danmarks Indsamling. I år støttes FN’s femte verdensmål: ligestilling mellem kønnene.

 

’Hvorfor ikke bare hjælpe?’

Said-trillingerne er overbeviste om, at det er indsamlingen, der især tiltrækker deltagere og publikum.

- Man spiller jo om penge, og man kan virkelig mærke glæden, når man støtter andre, forklarer Allan Said. Det er blandt andet derfor, at Said-trillingerne igen i år hurtigt greb chancen for at hjælpe til.

LÆS OGSÅ: Elever støvsuger for velgørenhed

- Hvis man kan, hvorfor så ikke bare hjælpe? understreger Aryan Said, der sammen med sine søskende eksempelvis agerer kommentatorer under kampene og træner de yngre hold.

 

Særlige regler

Fodbold fylder i forvejen meget i Allan, Aryan og Elan Saids liv. De brænder for sporten og spiller også med i turneringen hvert år. Til Olav Rabølle Mindecup er reglerne dog helt særlige.

- I en almindelig fodboldturnering forsøger man bare at vinde. Men her spiller man for at have det sjovt og score mange mål, forklarer Allan Said.

- Det er okay, hvis andre scorer. Der kommer jo penge ind med hvert mål, uddyber Elan Said.

 

En turnering for alle

Man behøver ikke være elev på H.C. Andersen Skolen for at deltage i turneringen. Den velkommer en bred vifte af deltagere og tilskuere.

LÆS OGSÅ: Skole gav 10.002 kroner til sultende børn

- Selv dem, der ikke kan finde ud af at spille fodbold, er med. Der kommer også politimænd og brandmænd. Det er virkelig hyggeligt, forklarer Aryan Said. Han understreger, at der altså stilles få krav til de hold, der har et ønske om at stille op.

- Folk skal komme. Det er spændende, rigtig sjovt og man støtter et godt formål. Bare kom glad. Det er det eneste krav, afslutter Allan Said med et smil.

Olav Rabølles Mindecup bliver holdt torsdag den 31. januar kl. 16.00 - 19.00 på H.C. Andersen Skolen.

Seneste Artikler

Abdi vil skabe positive fællesskaber for mænd

Læs mere

Forening vil bestøve børnehjerner med viden om bier

Læs mere

Dagbog fra Berlin

Læs mere

Nedlagt skole i Vollsmose står klar til at huse ukrainske flygtninge

Læs mere

Vollsmoses forandringer skal dokumenteres til eftertiden – og du kan hjælpe til!

Læs mere

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her