Spring navigation over

Sanger bringer opera til Vollsmose

Der er gratis adgang, når operasanger Louise Pape spiller i Vollsmose Kulturhus den 28. august. Foto: Privat

Operasangeren Louise Pape gæster Vollsmose Kulturhus med forestillingen ’Før Og Efter’. For hende er det vigtigt at bringe opera ud til folk, og hun glæder sig derfor til at besøge Vollsmose.

Når operasangeren Louise Pape gæster Vollsmose Bibliotek og Kulturhus den 28. august bliver det en forestilling, hvor store følelser kommer i spil garneret med en masse god sang og musik.

- Jeg har en vision om at gøre klassisk musik og opera lettere tilgængeligt for et bredt publikum. For mig er det vigtigt, at operaen kommer ud af koncertsalen og hen til folk, hvor de nu engang er, siger Louise Pape, der derfor har rykket sin forestilling til Vollsmose.

Hun glæder sig til at besøge bydelen, hvor hun har været flere gange.

- For mig er det et spændende område, fordi der er så mange forskellige mennesker fra så mange forskellige kulturer og derfor et oplagt sted at få opera gjort tilgængelig, uddyber hun.

 

I orden at være kritisk

Hun forstår godt, hvis nogle er skeptiske over for opera-genren, men håber alligevel, at både unge og gamle har lyst til at snuse til den særlige udtryksform.

- Jeg håber, at beboerne vil give det en chance og kigge forbi alligevel. Er det så ikke noget for dem, er det helt ok med mig, siger hun.

Forestillingen ’Før Og Efter’ er med musik af blandt andre Argento, Menotti, Schumann og Carl Nielsen og er en operaperformance om håb, forventning og bristede drømme. Ifølge Louise Pape tiltaler musikken i forestillingen både unge og ældre, ligesom at der både er noget for øjet og øret.

Forestillingen er Louise Papes musikdebut fra Syddansk Musikkonservatorium og spiller onsdag den 28. august kl. 19.00 i Vollsmose Kulturhus. Der er gratis entré.

Seneste Artikler

En super SUB-aftale

Læs mere

Beboernes avis gennem 22 år

Læs mere

Somaliere i det fremmede

Læs mere

Mit liv ændrede sig radikalt på grund af avisen

Læs mere

Min livret Frikadeller og kartoffelsalat

Læs mere

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her