Spring navigation over

Her er de nominerede til Vollsmose Bestemmer

Vollsmose Boxing modtog sidste år 70.000 kroner i forbindelse med Vollsmose Bestemmer. Arkivfoto: Privat

Beboere i Vollsmose fra 10 år og opefter kan stemme på otte forskellige projekter, som lokale foreninger og aktører står bag. Afstemningen foregår ved indgangen til Vollsmose Kirke den 31. august fra kl. 11.00 - 15.00. Medbring legitimation, hvis du vil stemme.

 

En hjælpende hånd - Vietfestival

Den vietnamesiske festival søger midler til at videreføre festivalen og udvikle den til at blive endnu mere mangfoldig. Foreningen søger midler til blandt andet et musikanlæg og et telt.

 

Foreningen Respect - Fælleskøkken

Foreningen Respect søger midler til forskelligt inventar i deres kommende køkken. Her vil foreningen i samarbejde med andre foreninger lave fællesspisninger i Vollsmose.

LÆS OGSÅ: Her er vinderne af Vollsmose Bestemmer

Vollsmose Boxing - Vollsmose Fight Night

Vollsmose Boxing søger midler til at videreføre Vollsmose Fight Night og udvikle eventen, så man blandt andet kan tiltrække internationale boksere.

 

Vollsmose Biavlere - juniorbiavlere

Vollsmose Biavlere søger midler til indkøb af redskaber, så de kan lave endnu flere tilbud for bydelens børnehaver og folkeskoler. Det skal være med til at udvide kendskabet til biavl for de kommende generationer.

 

Kirkens Højtider

Vollsmose Kirke søger midler til at styrke de særlige højtider, der findes i kirkeåret. Kirken ønsker blandt andet at lave flere tilbud til ensomme i forbindelse med juleaften, fastelavn eller påske.

LÆS OGSÅ: Vollsmose får 200.000 kroner til gode idéer

Healthy People

Healthy People søger midler til at lave et kost- og motionstilbud for kvinder i Vollsmose. Foreningen ønsker derudover at stå bag en række folkeoplysende oplæg, der er åbne for alle.

 

Lær at sy

Foreningen Røde Sol søger midler til indkøb af symaskiner og andet udstyr, så de kan oprette et syhold i Vollsmose.

 

Streetfodboldbane

Organisationen GAME søger midler til en mobil streetfodboldbane ved siden af deres basket- og parkourbane på Vollsmose Torvs parkeringsplads. Banen skal være offentlig tilgængelig og skal kunne bruges af alle.

Seneste Artikler

En super SUB-aftale

Læs mere

Beboernes avis gennem 22 år

Læs mere

Somaliere i det fremmede

Læs mere

Mit liv ændrede sig radikalt på grund af avisen

Læs mere

Min livret Frikadeller og kartoffelsalat

Læs mere

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her