Spring navigation over

Klimahelte fra Abildgårdskolen udnævnt til Ren By-ambassadører

Den 5. april blev eleverne fra 2. A på Abildgårdskolen udnævnt til Ren By-ambassadører

For kort tid siden skrev Vollsmose Avisen om 2. A fra Abildgårdskolen, der gennem et år har samlet skrald i Vollsmose en time om ugen. Nu har Odense Kommune udnævnt dem til Ren By-ambassadører, skrive fyens.dk

Klimaheltene fra 2. A på Abildgårdskolen bruger en time om ugen på at samle skrald i Vollsmose. Det har imponeret Odense Kommune i en sådan grad, at de nu har udnævnt eleverne til Ren By-ambassadører.

Det skete den 5. april, da rådmand Jane Jegind lagde vejen forbi Abildgårdskolen og takkede 2. A for deres store indsats. Ifølge fyens.dk fortalte rådmanden eleverne, at hun igennem sit arbejde også forsøger at gøre Odense til en renere by.

- Jeg er glad for at se, at jeg ikke behøver at løfte opgaven alene, når I har været så gode, lød de rosende ord fra Jane Jegind.

Ifølge fyens.dk tog det ikke lang tids overvejelse, før man var enige om, at 2. A værdige til at få titlen som Ren By-ambassadører, som ellers kun er givet to gange før.

- De er gode forbilleder, der kan være med til at inspirere folk rundt omkring til at gøre en indsats selv, lyder det fra Jane Jegind.

Seneste Artikler

En super SUB-aftale

Læs mere

Beboernes avis gennem 22 år

Læs mere

Somaliere i det fremmede

Læs mere

Mit liv ændrede sig radikalt på grund af avisen

Læs mere

Min livret Frikadeller og kartoffelsalat

Læs mere

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her