Spring navigation over

BoligSocialt Hus - Vollsmose er flyttet i nye lokaler

Boligsocialt Hus's kontor i Birkeparken, Vollsmose Beboere og samarbejdspartnere kan nu finde BoligSocialt Hus - Vollsmose i Birkeparken 124.

Når boligsociale medarbejdere igen kan holde fysiske møder med beboere i Vollsmose, kommer det til at foregå i nye lokaler i Birkeparken. Tidligere på måneden flyttede BoligSocialt Hus - Vollsmose derfor ud af Vollsmose Torv.

Indtil nu har BoligSocialt Hus - tidligere Vollsmose Sekretariatet - haft lokaler i Vollsmose Torv. Men fremover skal beboere vænne sig til at gå til Birkeparken 124 for at få rådgivning om job, uddannelse, familieliv og frivillige aktiviteter. Under corona-nedlukningen er organisationen nemlig flyttet til nye lokaler ved siden af Atlantis Børnehus.

”Vi har været rigtig glade for den centrale placering i Vollsmose Torv, men lokalerne har i længere tid været for store i forhold til det antal medarbejdere, vi er. Derfor har vi haft behov for at finde noget mindre. Der passer lokalerne i Birkeparken godt til vores behov - både økonomisk og størrelsesmæssigt,” fortæller chef for BoligSocialt Hus, Ole Jensen.

Tættere på beboerne

Udover organisationens behov for mindre lokaler er der også stor opmærksomhed på at være tilgængelige for beboerne, selvom medarbejderne nu har kontor i den anden ende af Vollsmose.

”Selvom vi holder til i Birkeparken, vil man fremover stadig kunne møde vores medarbejdere i andre dele af Vollsmose. En del af strategien for BoligSocialt Hus er nemlig at komme tættere på beboerne, og medarbejderne kommer til at gøre endnu mere for at møde beboerne der, hvor de er. Der er blandt andet fin mulighed for at lave en walk and talk i en af de andre boligafdelinger, eller at mødes andre steder i Vollsmose. Vi kommer til at have en løbende opmærksomhed på, hvordan vi kan være til stede i hele området,” siger Ole Jensen.  

Fra sekretariat til hus

I sommeren 2020 blev Vollsmose Sekretariatet og BoligSocialt Hus lagt sammen i en fælles organisation, der varetager de boligsociale helhedsplaner i Odense. BoligSocialt Hus arbejder og har kontorer både i Vollsmose, Korsløkken, Rising og Ejerslykke.

De boligsociale medarbejdere hjælper blandt andet beboere med at finde job, rådgiver forældre om deres børn og unge, hjælper beboere med at få bedre kontakt til politiet og andre myndigheder for at skabe tryghed, uddanner bydelssøstre og bydelsbrødre samt rådgiver foreninger og frivillige, når de vil lave aktiviteter i deres boligområde.

Det er fortsat muligt at kontakte BoligSocialt hus på telefon 28 90 45 74 eller ved at finde kontaktoplysningerne på en medarbejder på www.boligsocialthus.dk

Seneste Artikler

En super SUB-aftale

Læs mere

Beboernes avis gennem 22 år

Læs mere

Somaliere i det fremmede

Læs mere

Mit liv ændrede sig radikalt på grund af avisen

Læs mere

Min livret Frikadeller og kartoffelsalat

Læs mere

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her